Chef Adrian Szucs, bucătarul anului 2017

Cunoscutul bucătar sălăjean Adrian Szucs a fost desemnat „bucătarul anului 2017” de către Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ România. Titlul i-a fost acordat la secţiunea „Eveniment Culinar Tradiţional”, pentru întreaga sa activitate depusă în organizarea Festivalului Naţional „Tradiţii şi obiceiuri româneşti la Zalău” – Cânt şi joc pe plai străbun, care s-a desfăşurat în perioada 10-12 noiembrie, în parcarea din spatele Primăriei Zalău.
Szucs a fost răsplătit şi cu o diplomă aniversară ACEEA, cu prilejul a 10 ani de existenţă a asociaţiei profesionale, pentru implicarea sa în activităţile şi proiectele culinare, dar şi cu o diplomă de merit din partea Institutului Naţional de Gastronomie, „pentru merite deosebite aduse în sprijinirea şi promovarea gastronomiei în România”.

2 Thoughts to “Chef Adrian Szucs, bucătarul anului 2017”

  1. Anonim

    sa intre in politica sa-i faca concurenta lui Groza, bucatarul-securist al PSD

  2. Un comesean

    La pomul laudat sa nu mergi cu sacul.
    Pacat ca la petrecerea dintre ani , la parterul localului pe care il pastoreste , NU a aplicat aceleasi standarde de performanta ( ciorba de perisoare , transparenta aproape , fara gust servita rece , aperitiv cald mustind de grasime , fel principal cu un rulou care mirosea a maruntaie , fara un fruct , prajitura , aluna pe masa, chelneri care se plimba cu miinile la spate , fara a umple paharele participantilor , muzica live dupa miezul noptii ,,bubuita’ , avand toate piesele cunoscute , acelasi ritm , cantate nu frumos dar tare .
    Sa aveti parte de un an bun si sa incercati sa nu mai repetati aceleasi greseli. Felicitari pentru domnul Adrian Szucs .

Leave a Comment