Cunoscutul bucătar sălăjean Adrian Szucs a fost desemnat „bucătarul anului 2017” de către Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ România. Titlul i-a fost acordat la secţiunea „Eveniment Culinar Tradiţional”, pentru întreaga sa activitate depusă în organizarea Festivalului Naţional „Tradiţii şi obiceiuri româneşti la Zalău” – Cânt şi joc pe plai străbun, care s-a desfăşurat în perioada 10-12 noiembrie, în parcarea din spatele Primăriei Zalău.
Szucs a fost răsplătit şi cu o diplomă aniversară ACEEA, cu prilejul a 10 ani de existenţă a asociaţiei profesionale, pentru implicarea sa în activităţile şi proiectele culinare, dar şi cu o diplomă de merit din partea Institutului Naţional de Gastronomie, „pentru merite deosebite aduse în sprijinirea şi promovarea gastronomiei în România”.
Chef Adrian Szucs, bucătarul anului 2017

sa intre in politica sa-i faca concurenta lui Groza, bucatarul-securist al PSD
La pomul laudat sa nu mergi cu sacul.
Pacat ca la petrecerea dintre ani , la parterul localului pe care il pastoreste , NU a aplicat aceleasi standarde de performanta ( ciorba de perisoare , transparenta aproape , fara gust servita rece , aperitiv cald mustind de grasime , fel principal cu un rulou care mirosea a maruntaie , fara un fruct , prajitura , aluna pe masa, chelneri care se plimba cu miinile la spate , fara a umple paharele participantilor , muzica live dupa miezul noptii ,,bubuita’ , avand toate piesele cunoscute , acelasi ritm , cantate nu frumos dar tare .
Sa aveti parte de un an bun si sa incercati sa nu mai repetati aceleasi greseli. Felicitari pentru domnul Adrian Szucs .