Cele mai noi tendinţe în materie de nunţi, la „Ready for Wedding”

Organizarea unei nunţi poate da multe bătai de cap viitorilor însurăţei. Pentru a le veni în ajutor, 44 de expozanţi din Transilvania participă, în perioada 16-18 martie, la cea de-a doua ediţie a târgului de nunţi „Ready for Wedding”, la Glamour Events Hall Zalău. Pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, dublul celei de anul trecut, aceştia oferă cuplurilor produse şi servicii din toate domeniile necesare organizării unui eveniment de neuitat, precum şi oferte, reduceri şi multe surprize interesante.
Cei care se pregătesc să îşi unească destinele pot alege dintr-o gamă variată de rochii de mireasă, ţinute de gală şi verighete, invitaţii de nuntă, decoruri, aranjamente, limuzine, flori, DJ, cameramani sau fotografi. Nu lipseşte nici oferta muzicală, vizitatorii târgului fiind invitaţi, pe parcursul celor trei zile, să asiste la recitaluri de muzică populară, etno, uşoară şi pop opera, invitaţi speciali fiind cei de la Ad Libitum Voices, unul dintre puținele grupuri vocale din Romania ce adoptă stilul pop-opera, câştigători ai X Factor 2017.

Cea mai bogată ofertă le vizează, după cum era de aşteptat, pe viitoarele mirese, cărora expozanţii le propun rochii spectaculoase, îndrăzneţe, desprinse din poveste, din dantelă, tul sau mătase, verighete cu diamante sau bijuterii strălucitoare. „Venim în faţa viitoarelor mirese cu bijuterii masive, placate cu aur şi argint, cu străluciri de cristale, dar la preţuri accesibile”, a precizat reprezentanta unui stand de bijuterii.

La standul gazdelor manifestării – Glamour Events Hall Zalău, viitorii miri pot degusta o parte dintre aperitivele reci din oferta restaurantului, toate create sub supravegherea cunoscutului chef Adrian Szucs, fost concurent al emisiunii „Chefi la cuţite” şi distins cu numeroase premii la competiţiile culinare naţionale şi internaţionale.
Toţi vizitatorii târgului sunt înscrişi într-o tombolă, cu 103 premii puse la bătaie, în valoare de peste 35.000 de lei, printre care vouchere pentru achiziţia de rochii de mireasă, bijuterii, pahare gravate sau reduceri de preţ la serviciile oferite de către expozanţi. „Ready for Wedding” este susţinută de Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău, Casa Municipală de Cultură Zalău, Biblioteca Judeţeană “I.S. Bădescu” Sălaj, Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, Universitatea de Vest “Vasile Goldiş” Arad – Filiala Zalău.

Alte articole

Leave a Comment