3 Sud Est, concert cu hit-uri, amintiri, aplauze furtunoase și bisuri (VIDEO)

Seara de 20 octombrie va rămâne pentru mulți fani 3 Sud Est o amintire extrem de plăcută. „Inseparabili” au devenit la propriu membrii trupei și fanii sălăjeni. Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău a răsunat de aplauzele celor peste 400 de spectatori. Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș au făcut un show de excepție, iar publicul i-a răsplătit cu aplauze îndelungi pe tot parcursul concertului, iar la final au fost bisați de mai multe ori, zălăuanii pur și simplu nu se puteau despărți de melodiile devenite hit-uri vreme de ani buni. Am avut ocazia să discut, înainte de concert, cu membrii trupei și să aflu care este motivul pentru care au ales să revină, după 23 de ani, la Zalău. Laurențiu Duță – liderul trupei mi-a răspuns pe un ton relaxat și entuziast că „în primul rând, ne bucurăm că am ajuns la Zalău, nu am mai cântat în concert pentru publicul de aici de mulți ani și ne propunem să distrăm lumea. Am revenit deoarece nu am mai fost de foarte mult timp și eram siguri că există dor și interes pentru muzica noastră. Ne bucurăm că vom avea un public numeros în sală și că zălăuanii și-au făcut timp pentru noi, cu atât mai mult cu cât este și week-end și vreme bună. În concert se va auzi muzica 3 Sud Est și hitu-rile noastre”. Legat de proiectele de viitor, Laurențiu spune că trupă deja pregătește mai multe proiecte noi, au două piese în stadiu de lucru, iar de sărbători trupa se gândește să iasă cu un proiect interesant pe piață.

Legat de secretul longevității trupei și planurile de viitor, Laurențiu Duță ne-a declarat că „pe noi ne animă în acest proiect în primul rând pasiunea, de mici copii cântăm, în al doilea rând e vorba despre stilul de viață. Noi ne-am obișnuit cu drumurile și nu putem rezista foarte mult timp stând departe de scenă și de public. E un stil de viață pentru noi și gândiți-vă că facem acest lucru de 26 de ani cu 3 Sud Est și eu încă mai am vreo 4 ani înainte de trupă ca și artist solo. Deci ăsta e drumul și ne dorim să continuăm cât de mult putem. Și sărbătorile de iarnă și revelionul ne vor prinde tot pe scenă, noi nu stăm acasă. Din februarie – martie ne vom relua turneul prin țară și vom prezenți în zeci de orașe”.

După concert, trupa a făcut foarte multe poze cu fanii care au așteptat la rând în foaierul Casei de Cultură, mulți primind autografe și îmbrățișări din partea idolilor.

Am primit totodată confirmarea din partea liderului trupei 3 Sud Est că trupa, fascinată de căldura și bună dispoziție a publicului, intenționează să revină în municipiu peste doi ani, atunci când cei trei artiști vor organiza un nou turneu de amploare în toată țara. În același timp, am obținut și acordul trupei de a folosi melodia „Jumătatea mea mai bună”, hit pe care trupa îl cântă în duet cu Andra, drept coloană sonoră pentru spotul video pe care echipa Magazin Sălăjean îl va folosi pentru promovarea celui mai mare târg de nunți din Sălaj, care va avea loc în perioada 3 – 5 noiembrie la Glamour Events Halls Zalău.

2 Thoughts to “3 Sud Est, concert cu hit-uri, amintiri, aplauze furtunoase și bisuri (VIDEO)”

  1. […] Seara de 20 octombrie va rămâne pentru mulți fani 3 Sud Est o amintire extrem de plăcută. „Inseparabili” au devenit la propriu membrii trupei și fanii sălăjeni. Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău a răsunat de aplauzele celor peste 400 de spectatori. Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș au făcut un show de excepție, iar publicul i-a răsplătit cu aplauze îndelungi pe tot parcursul concertului, iar la final au fost bisați de mai multe ori, zălăuanii pur și simplu nu se puteau despărți de melodiile devenite hit-uri vreme… Citeste mai mult […]

Leave a Comment