Zeci de autoturisme abandonate pe străzile Zalăului. Proprietarii, obligați să le ridice

Aproape 50 de autoturisme ”fără stăpân” sau abandonate au fost identificate de inspectorii Direcției Corp Control din cadrul Primăriei Zalău, pe domeniul public în municipiu. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, de la începutul acestui an până în prezent, în baza Legii nr. 421/2002 – privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ teritoriale, inspectorii din cadrul Direcției Corp Control au efectuat verificări pentru identificarea vehiculelor abandonate sau fără stăpân aflate pe domeniul public în municipiul Zalău. După obținerea datelor de identificare ale proprietarilor sau deţinătorilor legali, de la Poliția Locală Zalău, au fost notificați un număr de 49 proprietari sau deținători de autovehicule să ridice de pe domeniul public autovehiculele abandonate care le aparțin. După acțiunea de notificare au fost ridicate de către proprietarii acestora un număr de 47 autovehicule de pe domeniul public și au fost aplicate un număr de două sancțiuni contravenționale. În continuare se vor efectua verificări pe această linie în scopul eliberării domeniului public.

Alte articole

11 Thoughts to “Zeci de autoturisme abandonate pe străzile Zalăului. Proprietarii, obligați să le ridice”

 1. Anonim

  Dar pe Closca ati verificat?

  1. Anonim

   pe str. Closca este bataie de joc ! tot proiectul a fost modificat si a reisit ceea ce se vede ! O MARE PROSTIE MADE PSD ! totul duupa chipul si asemanarea lui CIUNT si mai ales a lul BALAJEL, principalul vinovat care a modificat proiectul dupa mintea lui !
   cine poate gandi un trotuoar IN VALURII !! iti rupi gatul acuma, si sa vezi la iarna cand o sa aluneci pe acele varuri din trotuoar !
   cine a gandit acele parcari in fata portilor? ce sunt acele locuri? ce rost au avut? nu mai poti parca deloc nici langa ele !
   la fel e si pe str. Crasnei !!

 2. Anonim

  pe crasnei mai rau ca inainte, masini parcate pe ambele sensuri, pietonii circula pe carosabil, din pacate nu pot pe trotuar de masinile parcate, parca se aduna din tot orasul, guri de canal, care fac zgomot la trecerea masinilor, lucru de tot rahatul, scuzati expresia, dar ne grabim sa facem receptia, dar surprizele se vor arata dupa receptie, pentru ca pe strazile adiacente, tot 22 decembrie, cuprinse in acest proiect NU SA FACUT NIMIC, dar vom taia panglica, cu fonduri europene!. distractie la maxim, responsabili vor trebui sa achite notele de plata!

  1. Anonim

   nu e pe fonduri europene, sau cel putin nu se va mai deconta nimic, la fel ca pe trada closca, unde si acolo s-a pierdut finantarea europeana

 3. un cetatean

  dar in spatele blocului SB5 D-VA NORD a-ti verificat (sunt 5 masini ), aceste masini nu mai sunt functionale dar ocupa spatiu. Va rog ridicatile.

 4. Moldovan Dumitru Silviu

  Iata cum se procedeaza in strainatate cu masinile abandonate sau nemiscate mai mult de 3 zile: Inspectorii primariei trag cu o creta o linie pe cauciuc si asfalt. Ei se intorc peste un timp si daca linia este continua rezulta ca auto nu a fost miscat . Apoi o ridica si aplica legea. E atat de simplu si poate fi aplicat deindata si in Zalau!

  1. Anonim

   in Zalau primarul CIUNT nu este deacord cu ridicatul de masini,
   a fost p rpopunere ca primaria sa achizitioneze ea 2-4 masini de ridicat , dar este foarte scum si nu exista angazat la primarie care sa vrea sa faca munca asta
   va dati sema cla ce riscuri se expune !

 5. Anonim

  Vis-a-vis de nobless este un mercedes a140 cred…de anul trecut e parcat pe trotuar…singura schimbare a fost ca si-a pus o patura pe luneta…Pe mine nu ma incurca…dar altii dau bani pt un loc de parcare pe cand altu abuzează pe un loc gratuit..

 6. Anonim

  sa fie desfintate parcarile de resedinta pe timpul zilei, sunt zone in Zalau unde nu mai gasesti un loc „liber” de sarcini ! toate sunt rezervate si risti amenzi, cica, daca parchezi acolo !
  parcari de resedinta sa fie doar dupamasa si noaptea, de la 18 -06 dimineata, in rest sa fie cu plata

 7. Anonim

  si eu nu mai pot parca la mine la bloc. A fost licitatie, nu am stiu si m-am trezit ca nu mai pot sa-mi las masina nicaieri, timp de 2 ani ! Nu este correct ! si cred ca nci legal ! toti avem aceleasi drepturi si obligatii, de ce unii sa beneficieze de parcari rezervate doar lor si altii sa nu poate sa foloseasca acel loc daca este liber !!!!
  in criza de locuri de parcare ar trebui sa ai sanse egale si reale de a putea parca masina si nu unii sa fie avantajati prin BLOCAREA=REZERVAREA unui loc de parcare pe timp de 2 ani si la preturi foarte mici
  daca vrei un loc numai al tau, atunci sa platesti aceasta DOMNIE, ! sa fie cel putin 100 – 200 – 300 de lei pe luna, si daca iti permiti platesti , iar daca nu atunci sa te descurci cum poti !

 8. Anonim

  Domnule de la 15:56. E strict problema ta ca nu ai stiut. Aceste licitatii au fost realizate legal si au fost anuntate/afisate din timp. Probabil esti un capsunar ofticat!

Leave a Comment