Zalău: cerșetorii și cluburile zgomotoase, pe ordinea de zi a ședinței Comisiei de ordine publică

Întrunirea Comisiei locale de ordine publică a municipiului Zalău, desfășurată miercuri, la sediul Primăriei Zalău, a avut pe ordinea de zi analizarea unor aspecte de ordine publică la nivelul Municipiului Zalău, în urma sesizărilor făcute de cetățeni cu privire la perturbarea liniștii și ordinii publice de către clienții clubului Millenium. Totodată, membrii comisiei au procedat la identificarea unor măsuri necesare fluidizării circulației rutiere și identificarea unor măsuri pentru combaterea cerșetoriei pe raza Municipiului Zalău.
La finalul întrunirii s-au făcut propuneri pentru montarea unor camere de supraveghere la intrările/ieșirile din oraș și s-a stabilit întocmirea unui Plan de acțiune comun al Poliției Locale, Inspectoratului de Jandarmi și al Poliției Municipale, cu întâlniri periodice în vederea scăderii infracționalității de pe raza municipiului Zalău.

Alte articole

4 Thoughts to “Zalău: cerșetorii și cluburile zgomotoase, pe ordinea de zi a ședinței Comisiei de ordine publică”

 1. Anonim

  Nu a fost pe ordinea de zi și pregătirea polițiștilor locali, mă refer la cea fizică, să nu-i mai bată patronul de la Millenium????

 2. Anonim

  Și nu cu fluidizare traficului ce au luat ca măsură??? Semafoarele funcționează și în timpul sărbătorilor și în wechend aproape toate ziuă in loc sa pune pe intermitent !!!!

 3. Anonim

  Și cu scormonotorii din gunoaie cum rămâne?

 4. Alfaman

  Pe cand castrarea chimica a tiganilor si sterilizarea pirandelor?

Leave a Comment