Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, s-a pensionat

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj Tiberiu Marc s-a pensionat. Potrivit unei dispoziţii, 174 din 6 august,  ”începând cu data de 10 august raportul de serviciu al domnului Tiberiu Marc, având funcţia publică de de execuţie de consilier, clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul buget, finanţe, impozite şi taxe din cadrul Direcţiei economice, încetează de drept, ca urmare a pensionării pentru limită de vârstă”, se precizează în dispoziţia semnată de Marc. Acesta rămâne în continuare, preşedintele CJ Sălaj, până la expirarea mandatului, în mai 2020. Tiberiu Marc este preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) Sălaj.

Alte articole

10 Thoughts to “Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, s-a pensionat”

 1. Anonim

  mui3 s3curistu

 2. Anonim

  Vrednic este: și salariu și pensie!

  1. Anonim

   pensie speciala de securist, sa-i stea in gat!

 3. Roza

  asta da afacere…….. si salar si pensie specila. Profit 100%

 4. Anonim

  După mine să-i trasneasca Dumnezo pe toți politicienii, neamurile lor și prieteni, care au profitat de statutul lor politic. Noroc Tobi ție și neamului tau

 5. Anonim

  Asta da carieră: faci o Zootehnie, te recrutează Securitatea și te face ofițer, după așa-zisa „revoluție” te preia PDSR-ul, care te pune șef peste un județ, trec anii și ieși la pensie cu zeci de mii lei, dar continui, de fapt, adică mai iei și salariu, tot de zeci de mii de lei! La muncă, români, că alde ăștia trebuie întreținuți!

 6. Anonim

  19,55…nu l-a lăsat să stea la coada vacii unchiul lui, şeful securitații , col.Butiri. Deci şi în vremea aceea, înainte de ’89 se practica metoda pcr-pile, cunoştințe, relații.

 7. Anonim

  S-a pensionat inainte sa faca ceva cu parcul de pe str Avram Iancu din Bradet ??? Veniti sa vedeti cati copii se joaca acolo si este un teren de fotbal cu pamant unde copii se fac ca „porcii” si doua mese de ping pong deplorabile.copii au doar doua tobogane deplorabile si numai doua leagane.in primul rand ar trebui sa ne gandim la copii !!!

 8. Anonim

  In parcul de pe str Avram Iancu din cart.Bradet se joaca mult mai multi copii decat in parcul central !!! Si totusi nu se iau masuri pentru reamenajarea acestui parc

 9. Tudor Petru

  A iesit la pensie,l-a tinut si pe bercean pana a iesit la pensie si a doua zi l-a inchis ,l-a tinut pe bani publici si nu mergea la servici ,rezolva problemele firmelor de familie de care Marc nu este strain,nu este strain nici de lucrarile de le scoli pentru care bercean este condamnat,nici de cele de la centrul de zi de care procurorii se pare ca stiu,nici de ce se manevreaza prin Crucea Rosie Salaj , UNDE MERG MATERIALELE SI BANI DE LA DELEGATII STRAINE ,nici de lucrarile de la centrul d informare din Meseseni.La prima vedere se pare ca este curat murdar,domnilor procurori v-ati oprit ,va este frica ?,Meseseni e COZA NOSTRA.

Leave a Comment