Starea de alertă: măsuri obligatorii în piețe

Producătorii agricoli, comercianții dar și clienții din piețele agroalimentare sălăjene trebuie să respecte în perioada stării de alertă, un set de măsuri obligatorii. Astfel, cei aflați în piețe vor purta în mod obligatoriu, mască de protecție și mănuși de unică folosință; clienții din piețele agroalimentare vor purta, în mod obligatoriu, mască de protecție; accesul în unitate se va face astfel încât fluxul de persoane să fie organizat pe două căi diferite de acces, una pentru intrarea persoanelor, iar cealaltă pentru ieșirea persoanelor; organizarea accesului se va efectua prin personal propriu, astfel încât să fie asigurată o suprafață minimă de 4 metri pătrați pentru fiecare client/persoană și o distanță minimă de 2 metri între oricare două persoane apropiate; se va evita aglomerarea de persoane; personalul propriu/producătorii agricoli/comercianții vor transmite atenționări către clienți cu privire la respectarea distanței minime între aceștia; se va verifica temperatura tuturor persoanelor care intră în incintă; se vor dezinfecta frecvent suprafețele expuse; se vor aplica marcaje vizibile pe pardosea cu privire la respectarea distanței de minim 2 metri între clienți; în situația în care incinta se va aglomera, clienții vor fi îndrumați să formeze un rând de așteptare în exteriorul pieței, cu respectarea distanței de 2 metri între aceștia.

 

7 Thoughts to “Starea de alertă: măsuri obligatorii în piețe”

 1. Anonim

  In perioada starii de urgente de ce nu s-a respectat prevederile propuse pentru perioada de alerta? Piata de la Astralis este supraplin in fiecare zi si nu este prezent niciun politist, jandarm sau vreun angajat al primariei, de care apartine piata!

 2. Anonim

  „set de măsuri obligatorii”? N-ar strica o vizită de documentare vinerea și un articol despre improvizația zisă „piață” care nu respectă nici una dintre aceste reguli de pe strada T. Vladimirescu din Șimleu Silvaniei, cu care Primăria „orașului” atentează la sănătatea cetățenilor.

 3. Trei zile stare de haos !

  Datorita incompetentei liberale, starea de urgenta va fi inlocuita cu o stare de haos in 15, 16 si 17 mai si apoi urmeaza starea de alerta !

  1. Anonim

   Ma pesedeule! Este Ordonanța de urgență pt aceste 3 zile. IERTED FIUCO PESEDEU UDEMEREU USEREU !

   1. Anonim

    Am spus ca este haos pt ca nimeni nu spune precis daca in aceste trei zile te poti deplasa liber intre localitati sau nu. Iertetetedet ?

   2. Anonim

    Jo napot, Fikusz!

 4. Anonim

  In aceasta dimineata nici una din aceste conditii nu se respecta in pietele din Zalau nici de catre administratori si nici de catre comercianti sau clienti.Sefa pietei centrale venea la servici agale,ca de obicei pe la 8;30 in timp ce in hala era haos si inbulzeala.La fel si la Astralis.Oare primaria a facut-o intentionat?

Leave a Comment