Sergiu Panie a revenit la conducerea Cadastrului sălăjean

Sergiu Panie, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj, a revenit la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sălaj, în funcția de director. Sergiu Panie a preluat funcția de conducere la OCPI începând de vineri, 30 octombrie. Gabriel Balog, cel care a asigurat interimatul la conducerea OCPI  Sălaj în perioada mandatului lui Sergiu Panie, a revenit pe funcția de consilier în cadrul OCPI – Biroul Șimleu Silvaniei.

Foto © Magazin Sălăjean

 

8 Thoughts to “Sergiu Panie a revenit la conducerea Cadastrului sălăjean”

 1. Anonim

  Felicitări PNL pentru alegere

 2. Anonim

  Angajatii de la Cadastru spera ca mandatul lui sa fie FOARTE SCURT!

 3. Anonim

  Un îngâmfat care prin trafic de influență și-a pus nevasta, sora, alte rubedenii și foștii angajați doar în posturi călduțe la stat. Cam acestea sunt realizările lui

 4. adi

  interesant modul acesta de a face politica in ro.ca ce chestie se pastreaza in rezerva posturile astea caldute?Parca le-ar trebui mai mult curaj unora cand intra in politica.

 5. Anonim

  legislatie de doi bani…. daca isi asuma politic sa plece de ce nu accespta si consecintele pierderii postului tot politic???/……… asa sa tot faci politica

 6. Anonim

  Nu stiu de ce PNL-ul nu-i schimba pe acessti PSD-isti de frunte, si sa scoata posturile la concurs unde sa participe oameni fara carnet de partid asa cum au promis.Un post de director nu ar trebui sa aiba interimat mai mare de 3 luni.

 7. Anonim

  Directorul interimar a facut naveta cu masina institutiei,pe bani publici si pe vremea guvernarii PNL,fara cea mai mica jena.Turcas,se aude?

 8. Anonim

  In sfarșit, instituția are un DIRECTOR. Succes Panie Sergiu.
  Iar voi ”angajatii instituției” vedeti-va de treaba voastră, nu mai sperati atata și nu mai purtati grija nimanui. Poate ar fi cazul să mai puneți mana pe carte din când in cand, că lucrati cam după cum va taie capul și după cum v-a permis ”tentativa ” de director interimar. Director care , mai ieri, impărțea fluturași cu Dăncilă, pe strada.

Leave a Comment