Șef nou la Poliția Locală Zalău

Poliția Locală Zalău are un nou șef, începând de marți, 27 octombrie. Reprezentanții Primăriei Zalău au comunicat, la solicitarea Magazin Sălăjean, în ce condiții fostul șef, Călin Horvat, și-a încetat activitatea în cadrul acestui post de conducere. 

„Horvat Călin a solicitat mutarea definitivă pe un post de șef serviciu în cadrul Poliției Locale Zalău, solicitare care a fost aprobată. Atribuțiile de director vor fi preluate, începând cu data de 1 noiembrie 2020, de către Trif Lucian, până la organizarea concursului”, au transmis, pentru Magazin Sălăjean, reprezentanții municipalității. 

Foto © Magazin Sălăjean

Alte articole

7 Thoughts to “Șef nou la Poliția Locală Zalău”

 1. Anonim

  dar nu o desfinteaza ca asa i-a promis ciunt lui lui farcas si bogdanel ilies, psdisti independenti?

  1. Anonim

   Cum sa desființeze posturile calde la toate personajele inteligente de acolo ,toți cu studii la Spiru haret.

 2. Anonim

  BA da șanțurile din intersecțiile cu lucrări nu le mai astupa nimeni în Zalau

 3. Anonim

  Nu are Ciunt sânge-n instalație pentru desființarea acestor mâncării de mulți bani publici, fără nici un rost. Ar putea lua exemplu de la primarul din Otopeni, (localitate care dispune de mulți bani), care nu acceptâ poliție locală, tocmai pentru a nu risipi banii publici.

 4. Anonim

  Nu aveti dreptate pentru ca nu stiti nimic ce fac ei.

 5. Anonim

  Si-a vazut visul implinit Lucian(prietenii stiu de ce !!!). Oare ce-l recomanda Domnule Primar pentru aceasta functie( ? Cum sa preia atributiile daca este izolat ?
  Mari sunt uneltirile Domnului……

 6. Anonim

  Sunt bani pt toți bugetarii ,că zălăuanii sunt exploatați doar pt salariile babane ale bugetarilor inutili nu pt a se crea un confort in tot orașul ,pt toți contribuabilii,…e jale in tot orașul ,mizerie ,hârtoape că și după un cutremur,gropi și cratere de ani de zile care s-ar putea astupa cu o cheltuială minima …dar nu asta se afla printre preocupările administrației plătită baban

Leave a Comment