Se demolează garajele de la “Astralis”

Un prim pas în modernizarea zonei „Astralis” din Zalău a fost făcut de administrația municipiului, prin decizia de demolare a garajelor, pe locul eliberat urmând a se amenaja parcări și locuri de joacă, precum și căi de acces auto și pietonale. „Având în vedere că în vecinătatea spațiului de joacă sunt amplasate garaje și copertine, nevoia de a asigura acces înspre noul spațiu verde, de a crește numărul locurilor de parcare, cât și necesitatea de a moderniza întreaga zonă, Primăria Zalău a propus desființarea acestor construcții provizorii. Proprietarii garajelor și copertinelor au fost notificați cu privire la proiectul demarat de administrația locală, iar până la finalul lunii iunie aceștia au obligația să desființeze construcțiile. Odată cu eliberarea terenului, în zonă se va interveni pentru amenajarea de parcări și accese pietonale către spațiul de joacă”, a anunțat, vineri, administrația municipiului.

9 Thoughts to “Se demolează garajele de la “Astralis””

 1. Anonim

  In sfarsit! Asteptam si pe Closca, in Bradet sau Porolissum sa cada toate aceste mizerii care fac orasul sa arate ca la șatra. Pana acum nu s a putut pt ca multe apartin sus pușilor din institutii. Doamna X si domnul Y. N a avut nimeni voie sa se atinga de ele. Jos cu toate!!! 👏👏👏

  1. Esc

   Ești un tâmpit! Precis nu ti-a dat statul garaj.Astfel aveai și tu, nu mai erai atât de guraliv.

   1. Anonim

    Tampit esti tu, dupa cate se.pare. sunt constructii ILEGALE, nu au autorizatie, nu au acte de proprietate sunt niste țigănii ridicate pe terenul MUNICIPIULUI, intelegi? Sau esti analfabet functional. Daca esti unul dintre aia care are un asemenea gunoi ridicat in cartier si ai fost somat legal sa l.dai jos, se explica frustrarea ta. TOATE ACESTE COSTRUCTII ILEGALE TREBUIE SA ZBOARE DE OE SUPRAFATA ORASULUI! PUNCT!

  2. Ion

   De ce nu se demolează pe zona centrala garajele acolo este aglomeratia mai mare di lipsa locurilor de parcare

 2. Anonim

  Oare de ce nu trece prin cap nimănui ideea de a acoperi valea ? Cãte locuri de parcare s-ar amenaja ? Sper să nu ștergeți și voi comentariul, așa cum fac cei de la Graiul.

 3. Ioana

  Felicitari primariei pentru ca a demarat aceasta actiune asteptata pe peste 25 de ani! D le primar Ciunt daca mai doriti un mandat, terminati cu toate aceste garaje in toate cartierele! Urgent! Dati le jos ca suntem de rasul regiunii! Inclusov in centru, in Hasdeu, Avram Iancu, Porolissum, Pacii Sarmas Dumbrava etc etc etc. Urgent demolat tot! Nu mai asteptati ca ne am saturat sa le.vedem si sa ne ocupe locurile de joaca, de agrement sau de parcare!

 4. Anonim

  👏👏👏 bravo Primaria Zalau! Asa, da! Atentie autoritati – de supreavegheat unde si cum vor arunca „proprietarii” deseurile din beton si metal care vor rezulta din demolare!!! Exista un obicei la noi de a le lasa pe Meses, pe centura sau langa blocuri. ATENTIE

 5. Anonim

  Cele mai proaste drumuri in Ardeal, sunt cele din Zalau, unde poti sa-ti strici masina de-abia cumparata, asa ca Monsieur Ciunt @Balajel sunteti niste pacalici incompetenti!

 6. Anonim

  O inițiativă lăudabilă, care a fost mult criticată cand Capilnasiu a început-o.Dar se pune întrebarea: Unde este doamna fosta viceprimar sa faca un circ ca in acele vremuri.

Leave a Comment