Schimbări în Consiliul Județean și în Consiliul Local Zalău

Odată cu instalarea noului Guvern PNL, la conducerea județului au intervenit și modificări în ceea ce privește structura Consiliul Local (CL) Zalău și a Consiliului Județean (CJ) Sălaj. Astfel, consilierul judeţean PNL, Paul Maghiu – purtătorul de cuvânt al liberalilor sălăjeni şi-a dat demisia de la CJ Sălaj în cursul acestei luni, ianuarie 2020, preluând funcţia de şef Cancelarie al prefectului Virgil Ţurcaş. Locul său în CJ Sălaj va fi preluat de consilierul local Claudiu Cristian Bîrsan. Pe lista suplenaților PNL 2016, se afla Romeo Sabou, urmat de Corin Penciu. Primul supleant a declinat oferta, iar al doilea nu mai este membru PNL.  Astfel conform ’’protocolului’’, lista a continuat cu Claudiu Cristian Bîrsan, cel care va prelua funcția de consilier județean. În prima şedinţă a CJ Sălaj unul dintre proiectele care vor fi supuse aprobării va face referire şi la demisia lui Maghiu şi înlocuirea lui cu următorul candidat de pe lista PNL din 2016. De asemenea, locul lui Bîrsan în CL Zalău va fi preluat, conform procedurii, de Dan Cherecheș – fost consilier județean PNL în mandatul 2012-2016.

6 Thoughts to “Schimbări în Consiliul Județean și în Consiliul Local Zalău”

 1. Anonim

  BIRSAN TE ASTEAPTA FURSECURILE LA SEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN, CA PE ALEA DE LA CONSILIUL LOCAL LE-AI TERMINAT!

 2. O urare stramoseasca !

  Liberalii nu au taiat pensiile speciale, au mintit. Nu dubleaza alocatiile, n-au bani. Nu maresc pensiile, e o problema cu bugetul. Aia nu, aia nu. In schimb, isi instaleaza clientela politica in locul celei psd. Pentru asta sunt gata sa mai arunce tara in criza. Ia mai mereti voi in p..

  1. Anonim

   Taierea pensiilor speciale a fost blocata de PSD in parlament, in luna decembrie. Proiectul va fi dezbatut din nou saptamana viitoare. Alocatiile vor creste din august iar pensiile din septembrie. Evident vor trebui imprumutati multi bani, pentru ca PSD nu a prevazut nicio sursa de finantare pentru aceste majorari. Daca ramaneau ei la guvernare bag mana in foc ca nici macar nu ar fi marit nicio pensie. Totul a fost doar o cacealma, pentru imagine si pentru a lua voturile fraierilor.

 3. Anonim

  Pentru asta cu urarea!
  Cum apare un aricol vi cu copy-paste ,Oare nu ai alta traba?
  Sau esti platit?

 4. Ioan

  Si totusi se intampla minuni si in tarisoara noastra . Guvernarea ciumei cacanii incepe sa dea rezultate , unele chiar spectaculoase . Astfel , agariciul Bode asa zis ministru al transporurilor a rezolvat problema circulatiei pe DN 1 in zona Comarnic- Brasov Cum ? Printr-o idee geniala , a construit (sau va construi ?!) o sosea suspendata (desigur in aer) pe un drum forestier in zona Azuga pe unde se va derula fluxul mare de masini ! In acest fel pe ruta Comatnic – Brasov vor circula lejer doar localnicii din zona ! Asa DA !

Leave a Comment