Sălajul, pe lista județelor în care Uniunea Europeană va pompa mai mulți bani

Sălajul figurează pe lista județelor din nordul țării pentru care Comisia Europeană a crescut alocarea fondurilor nerambursabile, cu aproximativ 57 la sută, față de perioada anterioară de programare, 2014-2020.

Noul plan de dezvoltare prin Programul Regional Nord-Vest finanțat de Comisia Europeană, în cadrul Politicii de Coeziune 2021-2027, a avut loc la Cluj-Napoca, zilele trecute. Scopul programului este de a continua să contribuie la dezvoltarea durabilă, la valorificarea resurselor naturale, materiale și umane ale Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest. Programul mai urmărește o dezvoltare susținută care să facă din nord-vestul României una dintre cele mai dinamice regiuni europene. În cadrul lansării au fost prezentate zonele cheie în care există probleme în regiunea de Nord-Vest, dar și  soluțiile propuse pentru rezolvarea lor. Programul beneficiază de o alocare de peste 1,4 miliarde de euro. În vederea susținerii proiectelor prioritare de dezvoltare a județelor Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu-Mare și Sălaj, Comisia Europeană a crescut alocarea fondurilor nerambursabile, cu aproximativ 57 la sută, față de perioada anterioară de programare, 2014-2020.

3 Thoughts to “Sălajul, pe lista județelor în care Uniunea Europeană va pompa mai mulți bani”

  1. […] Sălajul figurează pe lista județelor din nordul țării pentru care Comisia Europeană a crescut alocarea fondurilor nerambursabile, cu aproximativ 57 la sută, față de perioada anterioară de programare, 2014-2020. Noul plan de dezvoltare prin Programul Regional Nord-Vest finanțat de Comisia Europeană, în cadrul Politicii de Coeziune 2021-2027, a avut loc la Cluj-Napoca, zilele trecute. Scopul programului este de a continua să contribuie la dezvoltarea durabilă, la valorificarea resurselor naturale, materiale și umane ale Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest. Programul mai urmărește o dezvoltare susținută care să facă din nord-vestul României una… Citeste mai mult […]

  2. […] Sălajul figurează pe lista județelor din nordul țării pentru care Comisia Europeană a crescut alocarea fondurilor nerambursabile, cu aproximativ 57 la sută, față de perioada anterioară de programare, 2014-2020. Noul plan de dezvoltare prin Programul Regional Nord-Vest finanțat de Comisia Europeană, în cadrul Politicii de Coeziune 2021-2027, a avut loc la Cluj-Napoca, zilele trecute. Scopul programului este de a continua să contribuie la dezvoltarea durabilă, la valorificarea resurselor naturale, materiale și umane ale Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest. Programul mai urmărește o dezvoltare susținută care să facă din nord-vestul României una…  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Ar fi bine ca ceva mutinationale sa descada macar doua fabrici in Zalau,sa faca un pic de concurenta la Silcotub si anvelope.Poate asa mai cresc si salariile.

Leave a Comment