Reabilitarea tronsonului Kaufland – Scala  va fi gata peste câteva zile

Reabilitarea bulevardului zălăuan continuă în această perioadă, zilele acestea urmând să fie finalizat cel de-al doilea tronson, respectiv cel care ajunge în dreptul zonei Scala din municipiu.

Deși lucrările avansează destul de greu și lasă, pe multe porțiuni, de dorit, totuși aspectul bulevardului, pe tronsoanele deja reabilitate, este vizibil îmbunătățit. Se speră așadar ca în această săptămână utilajele să ajungă la intersecția Scala. Reprezentanții municipalității ne-au comunicat faptul că se va pune accent în această perioadă și pe lucrările de finisare, în special pe cele care au ridicat de multe ori probleme, scurgerile de la rigole și gurile de canal de pe carosabil. “Cu privire la lucrările efectuate pe Bulevardul Mihai Viteazu vă comunicăm următoarele informaţii:

Tronsonul care va fi finalizat până la sfârşitul lunii iulie 2019 este cuprins între intersecţia cu strada Voievod Gelu (zona staţiei de carburanţi MOL) şi  intersecţia cu strada Simion Bărnuţiu (zona Scala);

În această perioadă se lucrează la ridicarea la cotă a gurilor de scurgere şi a capacelor  căminelor situate pe carosabil, precum şi la racordările cu străzile adiacente;

În zona cinematografului Scala se lucrează la amenajarea scuarului care desparte cele două sensuri de circulaţie”. Următoarea porțiune ce va intra în lucru este și ultima, cea cuprinsă între Scala și magazinul Silvania.

 

 

 

Leave a Comment