Reabilitarea străzii Cloșca din Zalău a ajuns la final

Strada Cloșca din Zalău, a cărei reabilitare a început în urmă cu un an și două luni, este gata de recepționare. Primăria Zalău a anunțat, într-un comunicat de presă, că a început recepția lucrărilor la un proiect important din Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, respectiv lucrările de modernizare a străzii Cloșca din municipiul Zalău, finanțate prin PNDL, cu o valoare finală de 1.515.215 de lei (TVA inclus), din care construcții și montaj în valoare de 1.474.398 de lei (TVA inclus). 
Comisia de recepție a început procedura pentru etapa I a recepției lucrărilor, respectiv de analiză a documentației care a stat la baza proiectului de modernizare a str. Cloșca, urmând ca, în etapa a II-a, să se verifice la fața locului modul de execuție a acestor lucrări.
Pentru modernizarea str. Cloșca s-au executat lucrări de refacere a părții carosabile pe o suprafață de 6.298 mp, trotuare – 2.375 mp, reabilitare spații verzi – 340 mp, parcări longitudinale – 26 locuri, parcare str. Salamon Jozsef – 8 locuri, rețea de canalizare pluvială – 858 m, cămine prefabricate din beton pentru canalizare – 18 cămine, guri de scurgere – 56, indicatoare rutiere – 40, indicatoare stradale – 21, canalizație rețea telecomunicații – 4000 m, camerete de tragere – 30 camerete.
Pe același amplasament s-au desfășurat alte trei proiecte, respectiv: proiectul de ”Reglementare LEA 0,4kV PTZ 8113 Traian – str. Cloșca”; proiectul de ”Extindere rețea iluminat public – strada Cloșca”; lucrări pentru introducerea în subteran a tuturor rețelelor de telecomunicații.
Prin lucrările executate s-a urmărit creșterea gradului de confort al cetățenilor prin crearea unei infrastructuri moderne, îmbunătățirea aspectului străzii și fluidizarea traficului în municipiul Zalău.

 

 

2 Thoughts to “Reabilitarea străzii Cloșca din Zalău a ajuns la final”

 1. Anonim

  SCOPUL REABILITARII STRAZII CLOSCA ERA FLUIDIZAREA TRAFICULUI SI AMENAJAREA DE LOCURI DE PARCARE ….din pacate le-a iesit exact pe dos …UN RAHAT DE SYRADA MAI MARE CA PRIMARIA .

 2. Prin lucrările executate s-a urmărit creșterea gradului de confort al cetățenilor prin crearea unei infrastructuri moderne, îmbunătățirea aspectului străzii și fluidizarea traficului în municipiul Zalău.

  CEA MAI TAMPITA AFIRMATIE !!
  cine sunt responsabilii de aceasta lucrare ?? sa-si dea numele sa stim pe cine sa injuram in fiecare diminata si dupamasa !!! cine a proiecta , cina a probat acest proiect, cine a monitorizat lucrarile, calitatea lor, cine a fost direiginte de santier, cati bani a luiat acest diriginete pentru munca NEPRESTATA , cine sunt prosti care o sa semneze receptia lucrilor ?!?!
  era vorba ca acest proiect este pe fonduri europene ! era o minciuna sau este adevarat ca cei de la UE refuza sa dea bani pe lucriri tampite , prost executate, si fara AVIZE, mai ales cel de la Politia rutiera !!!!
  cine din primarie, primarul, viceprimaru, poate sa explice ce sunt cu acele spatii = parcari persomnale in fata portilor la unii dintre riverani???
  cine a stabilit unde si cum se monteaza acei stalpi pe trotuoare? ce rost au cei stalpi? pentru cine au fost montati, caci trotuoarele nu sunt practicabile de pietoni !!!
  trotuoarele sunt pline de masini partcate, si asta mai ales dimineata cand duci copii la scola/gradinita !

Leave a Comment