Probleme pentru sălăjenii cu datorii la bugetul local. În anumite comune, cererile pentru lemnele de foc sunt condiționate de plata obligațiilor

În anumite comune din Sălaj, cererile pentru acordarea lemnelor de foc sunt aprobate numai dacă solicitanții au achitate dările către bugetul local.

În comuna Bobota spre exemplu, localnicii au fost anunțați într-un mesaj al autorităților locale că persoanele care solicită spre cumpărare lemne pentru foc au la dispoziție două săptămâni pentru plata datoriilor către bugetul local, acolo unde există. „S-a stabilit ca persoanele care au depus cereri pentru cumpărarea de material lemnos, dar înregistrează datorii la bugetul local, datorii aferente datei de 31 decembrie 2021, au la dispoziție două săptămâni să-și achite obligațiile, pentru a li se aproba cererile”, se arată într-un mesaj public al Primăriei Bobota.

Fotografie cu caracter ilustrativ

3 Thoughts to “Probleme pentru sălăjenii cu datorii la bugetul local. În anumite comune, cererile pentru lemnele de foc sunt condiționate de plata obligațiilor”

  1. Anonim

    mi se pare si normal cat să tot scutesti plata impozitelor

  2. Anonim

    Mi se pare normal sa ți plătești dările către stat și apoi poți beneficia de materialul lemnos. Mai mult sunt multe persoane cu masinii luxoase dar un își plătesc contribuția!

  3. silaghi alexandru

    Cei care beneficiaza de ajutorul de incalzire sant cei cu ajutor social care nu au nimic in proprietate,ce fel de impozite pot avea?

Leave a Comment