Parcare gratuită pentru mașinile electrice ale zălăuanilor

Inițiativa îi aparține liberalului Mihai Crișan și a fost aprobată în Consiliul Local Zalău, proprietarii de mașini electrice urmând să beneficieze de parcare gratuită. Procedura este simplă. Proprietarul va trebui să dovedească faptul că deține o mașină electrică, iar primăria îi va elibera un permis gratuit de parcare pentru toate parcările publice din oraș.

„În urma unui amendament depus de Mihai Crișan, președintele  PNL Zalău, Consiliul Municipal Zalău a aprobat în unanimitate  gratuitatea în parcările publice pentru zălăuanii care dețin  mașini electrice.  Astfel, a fost completat  regulamentul și  noul caiet de sarcini al serviciului de administrare, întreținere și exploatare a parcărilor aparținând domeniului public și privat al Municipiului Zalău prin adăugarea următorului paragraf: <…se va elibera câte un singur permis de parcare pentru fiecare proprietar de masină full electric, la solicitarea scrisă a acestora și cu aprobarea conducerii Primăriei Municipiului Zalău>.  De precizat ca pentru această facilitate trebuie depusă o cerere la primărie cu dovada deținerii unei mașini electrice, iar permisul personalizat se va reînnoi la începutul fiecărui an calendaristic și va conține inscripționat numărul mașinii”, se arată într-un mesaj al liberalilor sălăjeni. „Având în vedere numărul încă mic de mașini electrice, impactul economic al acestui amendament este aproape nul pentru Primăria Municipiului Zalău, în schimb poate influența decizia cetățenilor în a-și alege un model de mașină nepoluantă. În toate orașele dezvoltate și înclinate asupra protejării mediului există astfel de facilități”, a subliniat Mihai Crișan, președintele PNL Zalău, inițiatorul proiectului aprobat.

4 Thoughts to “Parcare gratuită pentru mașinile electrice ale zălăuanilor”

  1. r

    ce masina are liberalul mihai crisan?

  2. […] Inițiativa îi aparține liberalului Mihai Crișan și a fost aprobată în Consiliul Local Zalău, proprietarii de mașini electrice urmând să beneficieze de parcare gratuită. Procedura este simplă. Proprietarul va trebui să dovedească faptul că deține o mașină electrică, iar primăria îi va elibera un permis gratuit de parcare pentru toate parcările publice din oraș. „În urma unui amendament depus de Mihai Crișan, președintele  PNL Zalău, Consiliul Municipal Zalău a aprobat în unanimitate  gratuitatea în parcările publice pentru zălăuanii care dețin  mașini electrice.  Astfel,  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    CHIOSCURILE DE ZIARE ABANDONATE- PARCATE GRATUIT DE COTOAIA PE DOMENIUL PUBLIC …DE CE NU LE RIDICA PRIMARIA ???????

Leave a Comment