Lucrări de reabilitare și dotări noi la internatul Liceului “Mihai Viteazul”

Internatul din cadrul Liceului Tehnologic „Mihai Viteazul” trece în această perioadă printr-un proces amplu de reabilitare, modernizare, dotare și echipare.

În prezent, sunt finalizate lucrările la faţada dinspre curtea interioară și o parte din fațada dinspre strada Păcii, fiind finalizate lucrările la acoperiș. În interior sunt finalizate lucrările la etajul IV, în timp ce la celelalte etaje au fost finalizate grupurile sanitare și instalațiile electrice. De asemenea, pe fațada laterală se montează scara pentru ieșire în caz de incendiu. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional – Axa 4.5 – licee tehnologice și are ca obiectiv creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă. În acest sens, proiectul propune îmbunătățirea condițiilor de cazare în internatul liceului pentru 163 de beneficiari, fiind amenajate 78 de camere cu două locuri, patru camere cu un loc, o cameră pentru persoane cu dizabilități, două camere de oaspeți, nouă oficii, sală de mese, spălătorie și cabinet medical. Toate încăperile vor dispune de baie proprie, instalații termice, electrice și sanitare noi și vor fi dotate cu mobilier. De asemenea, întreaga clădire va beneficia de lucrări privind creșterea eficienței energetice.

 

 

One Thought to “Lucrări de reabilitare și dotări noi la internatul Liceului “Mihai Viteazul””

  1. Anonim

    LA CATI BANI S-AU FURAT PRIN ACESTE LUCRARI DE RENOVARE ….UN INVESTITOR PRIVAT CONSTRUIA DE LA ZERO LA FINISAT …2 CLADIRI DE GENUL ASTA

Leave a Comment