Lucrări de modernizare pe strada Freziilor

Administrația locală, prin intermediul firmei Citadin, realizează lucrări de reabilitare şi modernizare pe strada Freziilor din municipiul Zalău. Este vorba de porțiunea care face legătura între strada Morii și strada Vânătorilor. Principalele lucrări care se execută pe acest tronson constă în terasamente și captarea apelor pluviale printr-o rigolă deschisă. De asemenea drumul, actualmente din pământ, va fi adus la stadiul de balast și piatră.

Tot în această perioadă în cartierul Dumbrava, în zona blocurilor D16 – D27, în spatele Grădiniței Licurici, societatea precizată a demarat o nouă lucrare de amenajare ce presupune: lucrări de săpătură până la cota zero, realizare zid de sprijin din beton armat, montare bordură carosabilă, trotuar pentru acces pietonal la scările blocurilor, captarea apelor pluviale, extinderea iluminatului public, noi locuri de parcare, realizarea unei benzi de circulație cu sens unic și așternerea a două straturi de asfalt.

2 Thoughts to “Lucrări de modernizare pe strada Freziilor”

  1. […] Administrația locală, prin intermediul firmei Citadin, realizează lucrări de reabilitare şi modernizare pe strada Freziilor din municipiul Zalău  » Mai multe detalii […]

  2. Așteptăm

    Asteptăm Citadin și la blocul 3B pt balustradele aprobate. Din Mai ar fi cazul !

Leave a Comment