La Liceul Tehnologic ”Ioan Ossian” din Șimleu Silvaniei, modernizări cu bani europeni

O nouă investiție în valoare de 1.800.000 de euro, fonduri europene, urmează să fie realizată în orașul Șimleu Silvaniei. Este vorba despre proiectul ”Modernizare și dotare cămin elevi – Liceul Tehnologic Ioan Ossian”, care a fost semnat în cursul zilei de miercuri – 15 aprilie de edilul Septimiu Țurcaș. ”Am semnat astăzi cel de-al VII-lea proiect european din această sesiune. Modernizare și dotare cămin elevi – Liceul Tehnologic Ioan Ossian. Valoare proiect este de 8.520.959 de lei din care contribuția – 180.340 de lei. Mă bucur că încă o investiție de aproape 1.800.000 de euro se va concretiza în orașul nostru”, a precizat edilul Țurcaș. Investiția cuprinde: reabilitarea și dotarea căminului pentru elevi (suprafață totală de peste 3.300 mp) cu 54 de camere de cazare din care două camere individuale de cazare pentru elevi cu dizabilitati, dar și alte spații-anexe. Acestea includ: camere de studii, camere pentru lectură, oficiu de nivel servire masă, spălătorie, călcătorie, o unitate cazare pedagog , camera de cazare pentru izolare  persoane bolnave, cabinet medical, camere curățenie, depozit lenjerie, atelier reparații, camera depozitare și spațiu tehnic, respectiv camera centralei. De asemenea, întregul internat va fi dotat cu mobilier și aparatură electrocasnică.

Alte articole

11 Thoughts to “La Liceul Tehnologic ”Ioan Ossian” din Șimleu Silvaniei, modernizări cu bani europeni”

 1. Anonim

  Ați uitat să precizați dacă în acel internat locuiesc mai mult sau mai puțin de 20 (douăzeci) elevi. Și de ce celălat internat (fost de băieți) a fost lăsat în ruină (geamurile sparte, plouă înăuntru de ani de zile). Felicitări și multe „succesuri” atît directorilor din ultimele zeci de ani, cît și primarilor!

 2. Anonim

  Va trebui să doteze și cu elevi! O investiție, cel puțin, bizară!

  1. Anonim

   @20:44
   Contract gras, DNA-ul e cu noi…

 3. Anonim

  La acel liceu promovabilitatea la BAC este 0., sunt elevi putini, profesori plictisiti, directoarea Viorela Gabriela Nechita are probleme cu alcoolul, destinatia internatului pe viitor va fi alta.

  1. Anonim

   Păi ce să te aștepți de la o cumpărătoare de diplomă de la privata „Spiru Haret”?

 4. ANONIM

  N-a fost inca schimbata directoarea pesedista (este alcoolica?) instalata acolo numai pentru faptul ca este presedinta femeilor psd?!? Vom vedea efectul nociv asupra invatamantului salajean a acestor „manarii” ale impostoarei Pop Lucy, senatoreasa, fosta inspector scolar general (bataie de joc a lui Ciunt si Pop SenatorulVanator), un „manager” neinteresat de scoala din judet.

 5. Anonim

  Acel așa zis „liceu” trebuia desființat de mulți ani, acea unică clasă de liceu și acea unică clasă de profesională mutate la „Iuliu Maniu”. A fost și luată hotărîrea de desființare, dar se pare că s-a băgat deșteptul de Cioloș, să nu-i desființeze lui școala din amintire!

 6. cetatean

  Nu s-a bagat Ciolos deloc. Chiar, din nefericire, n-a intervenit, cu toate ca i s-a trimis o reclamatie, senatoreasa Pop Maria, inspector scolar general in acea perioada, batandu-si joc de acest liceu, candva un liceu de profil cu renume in Transilvania, numind director pe fitecine, o educatoare cu functie in psd.

  1. Anonim

   12:37
   „Liceul” acela trebuia desființat prin 2000. Am lucrat acolo 35 de ani și știu ce vorbesc, a ajuns de mult groapa de gunoi a învățământului din Sălaj! Este o rușine și o bătaie de joc că mai există. Dar, oricum, nu are cum să reziste, ținut pe respirație artificială, mai mult de un an-doi.

 7. Anonim

  „Ioan Ossian”. Pe tată-su l-a chemat Oșan, dar el, mergînd la studii în Ungaria și-a zis „Ossian”, să sune pompos, nu era nici armean (după sonoritatea numelui), nici meșter de osii. Iar așa-zisa lui „Teză de doctorat” avea doar 28 de pagini.

 8. A

  Liceul acest cindva reprezenta ceva totuși

Leave a Comment