Intrată în Cartea Recordurilor, ceapa de Pericei urmează să fie vândută într-o piață locală

Cunoscută datorită localnicilor care o cultivă an de an, ceapa de Pericei urmează să fie comercializată într-o piață special amenajată la nivel local.

În prezent, cei mai mulți localnici din Pericei, mari cultivatori de ceapă, își vând producția pe marginea drumului, în fața porții. „Vrem să schimbăm modul în care se realizează comerțul cu legume la nivel local. Proiectul nostru vizează amenajarea unei piețe în care vânzarea să se facă în mod civilizat. Este important să fie așa. Ne gândim și la un abator mobil, totul urmărind să vină în sprijinul producătorilor locali”, ne-a declarat primarul comunei Pericei, Boncidai Csaba.

One Thought to “Intrată în Cartea Recordurilor, ceapa de Pericei urmează să fie vândută într-o piață locală”

  1. […] Cunoscută datorită localnicilor care o cultivă an de ani, ceapa de Pericei urmează să fie comercializată într-o piață special amenajată la nivel local. În prezent, cei mai mulți localnici din Pericei, mari cultivatori de ceapă, își vând producția pe marginea drumului, în fața porții. „Vrem să schimbăm modul în care se realizează comerțul cu legume la nivel local. Proiectul nostru vizează amenajarea unei piețe în care vânzarea să se facă în mod civilizat. Este important să fie așa. Ne gândim și la un abator mobil, totul urmărind să vină în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment