Încep lucrările de reabilitare la drumul județean Tusa – Vânători

Președintele Consiliului Județean (CJ) Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a semnat în cursul acestei săptămâni, contractul privind reabilitarea și modernizarea DJ 191D: Tusa – limită județ Cluj, km 19+200 – 31+300. Investiția, derulată în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020, are o valoare de 34,5 milioane de lei, inclusiv TVA.

Durata contractului este de 18 luni, din care 14 luni pentru execuția efectivă a lucrărilor și patru luni pentru pregătirea recepției și alte activități specifice pentru finalizarea proiectului. Sectorul de drum care face obiectul proiectului cu finanțare nerambursabilă se regăsește pe raza comunei Sâg, străbate localitatea Tusa și continuă până la limita cu județul Cluj. “Reabilitarea și modernizarea sectorului de drum DJ 191D va asigura accesul dintre Autostrada Transilvania spre zona de sud-vest a județului Sălaj, spre județul Cluj și legătura cu E81/DN1F: Zalău – Cluj, E60/DN1: Cluj – Oradea și DN1H: Zalău – Oradea – frontiera cu Ungaria, sporind, totodată, siguranța traficului la nivelul acestei microregiuni.

Principala motivație a reabilitării acestui drum o reprezintă scoaterea din izolare și subdezvoltare a microregiunii aflate într-un vizibil impas de dezvoltare și mobilitate”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

6 Thoughts to “Încep lucrările de reabilitare la drumul județean Tusa – Vânători”

 1. Anonim

  Îl felicit pe domnul Președinte și la mai mare.Tot binele din lume multa putere de munca.

 2. Ion

  Gargara de doi bani specifica ..!

 3. Floki

  Îl feliciți că …ce!. Ce face e in timpul serviciului. Sau are altceva de făcut,și treaba cu…strânsu de mâini e peste program.

 4. Sergiu

  Bravo! Se vede o schimbare in bine de cand s-au schimbat abordarile…

 5. Anonim

  sper ca se prevede si o garantie reala a drumului nu ca si in cazul ACELUIASI DRUM JUDTEAN 191D portiunea Valcau -Lazuri care e impracticabil. ATENTIE PT CEI CARE FAC CAIETELE DE SARCINI!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Anonim

  APRPO Pt banii irositi pe portiunea de drum dintre Valcau si Lazuri care distruge masinile nu raspuinde nimeni? nu se sesizeaza nici un reprezentant al statuli? DNA?

Leave a Comment