Încă un pas pentru construirea centurii Zalăului

Peste 145.000 de metri pătrați de teren aflat în domeniul public al Zalăului au intrat, începând de joi, 22 octombrie, în domeniul public al Statului Român, în urma unei Hotărâri de Consiliu Local adoptată în ședința ce a avut loc ieri, la Primăria Zalău. Este vorba despre imobile – terenuri în suprafață totală de 145.774 metri pătrați, libere de sarcini, necesare realizării obiectivului de investiții “Varianta ocolitoare a municipiului Zalău”, tronsonul doi, lucrare ce va fi realizată de Statul Român prin Ministerul Transporturilor și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Imobilele – terenuri ce fac obiectul transmiterii din domeniul public al municipiului în domeniul public al Statului Român se găsesc în anexa ce poate fi consultată pe site-ul Primăriei Zalău la rubrica “Ședințe de Consiliu Local”, proiectul cu numărul 3. Consilierii locali au decis, prin adoptarea acestei Hotărâri, ca masa lemnoasă rezultată în urma defrișărilor de pe terenurile forestiere proprietatea Municipiului Zalău ce fac parte din culoarul de expropriere pentru realizarea centurii, să revină proprietarului, respectiv Primăriei Zalău.

 

 

6 Thoughts to “Încă un pas pentru construirea centurii Zalăului”

 1. Obiectiv

  Hai sa ne lăudam. Scăpăm de psdei, vin Deștepții ăștia, de al de Dinu Patutica

  1. Anonim

   cine dracu o scapat de PSD ? tot ei sunt la butoane !! oriunde mergi, te bati de aceasi oameni, cu aceasi calitate si culoare politica !!

 2. Vai de curu ei democrație

  Oare de câți ani se tot face centura asta ? Cred că de vreo 15 !

 3. Anonim

  Vai si amar…..implineste 20 ani lucrul „bine facut”

 4. cine este Dirigintele de santier ?

  de la inceput a fost proiectata prost si excutata si mai prost !! orice constructor iti poate confirma acest lucru !!
  sunt curios ce proiect este realizat acum si cum o sa fie executat
  dar totul depinde de beneficiar, de cum isi supravegheaza lucrarea
  e nevoie de o firma specializata, de oameni capabili sa supravegheze executia proiectului si remedierea din mers a deficientelor acestuia

 5. Anonim

  O rezolva Böde in vreo 15 ani!!! Putea fi terminată de mult dacă nu se opuneau foștii lui PDL-isti!!! A mai fost încă unul din Sălaj , un bezmetic ( Cioloș) care de asemenea nu a avut niciun interes sa o termine!!! In rest, aceleași promisiuni ….

Leave a Comment