În staţiile de autobuz din Zalău, automate pentru vânzarea biletelor

Automate de vânzare bilete şi reîncărcare titluri tarifare sunt funcționale în nouă staţii de autobuz din municipiu, din cele zece existente. Investiţia este benefică pentru călători. Printr-o simplă atingere aceştia pot achiziţiona un bilet sau pot să reîncarce cardul de călătorie. De asemenea, în toate cele zece stații s-a montat și un panou cu afișaj electronic și sunet,  prin intermediul căruia care se oferă informații despre linia respectivă de transport. De menționat este faptul că cel de-al zecelea automat de vânzare bilete şi reîncărcare titluri tarifare este în curs de montare în stația de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj, zonă în care se desfășoară în prezent lucrări de modernizare.

Automatele funcționează cu bancnote de 1, 5 și 10 lei și cu monezi (numai) de 50 de bani. Orice alte monede sunt respinse. Aparatul permite eliberarea de rest în limita a 4 lei, în monezi de 50 de bani. În cazul în care automatul nu mai dispune de rest, afișează mesaj explicit de avertizare. În funcţie de operaţia selectată, în limita sumelor introduse de călător în automat, se eliberează bilete de hârtie dacă operaţia selectată a fost de vânzare bilete, se încarcă portofel electronic pe card dacă operaţia selectată a fost de reîncărcare portofel electronic, se eliberează bilet de hârtie şi se emite dovada pentru sumele introduse dacă operaţia selectată a fost de încărcare abonament nesubvenţionat. Investiția ,,Autobuze urbane cu propulsie electrică și podea total coborâtă, sistem de e-ticketing și sisteme conexe, stații de încărcare cu energie electrică a autobuzelor electrice”, a fost cuprinsă în proiectul cu finanțare nerambursabilă ,,Mobilitate urbană durabilă Zalău 2023”, SMIS 122136.

LISTĂ STAȚII AUTOMATE BILETE

Poşta Brădet (Brădet – Gară) Gheorghe Doja

Perla (Brădet – Gara) Mihai Viteazul

Uz Casnic (Brădet – Gară) Mihai Viteazul

Cuprom (Gară – Brădet) Mihai Viteazul

Pompieri (Gară – Brădet)* Mihai Viteazul

Astralis (Gară – Brădet) Mihai Viteazul

Silvania (Gară – Brădet) Mihai Viteazul

Spitalul Județean ( Brădet – Gară) Simion Bărnuţiu

Şcoala nr. 8 (Gară – Brădet) Simion Bărnuţiu

Spitalul Județean (Gară – Brădet) Simion Bărnuţiu

8 Thoughts to “În staţiile de autobuz din Zalău, automate pentru vânzarea biletelor”

 1. […] Automate de vânzare bilete şi reîncărcare titluri tarifare sunt funcționale în nouă staţii de autobuz din municipiu, din cele zece existente.  » Mai multe detalii […]

 2. […] Automate de vânzare bilete şi reîncărcare titluri tarifare sunt funcționale în nouă staţii de autobuz din municipiu, din cele zece existente. Citeste mai mult […]

 3. Anonim

  Oarece material mai calduros nu s-ar putea pune pe bancile de metal din statiile astea noi.Sau nu trebe sa stam pe ele,din noiembrie pana-n martie ?

 4. GIGI

  Stimată doamnă, bancgnotă de 1,5 lei nu există. Poate a-ți dorit să scrieți 1; 5 și 10 lei. 🙂

  1. rgfghfgf

   gigi,de ce e rau dar e si bine?dai si la mine o bancgnota?

 5. ion

  Primaria iar e cu un secol in urma. Parcarile se platesc cu fise, biletele de autobus la fel… Voi ati auzit de plati cu card sau telefon? Sunteti penibili.

  1. Anonim

   Plata cu cardul ar fi o discriminare.Pretenii nostri romi nu au carduri !!!!

Leave a Comment