Fântâni arteziene multicolore la Scala

Primăria municipiului Zalău a inaugurat, zilele trecute, trei fântâni arteziene în zona Scala. Investiția cuprinde două fântâni dreptunghiulare, cu dimensiunea de 4 X 8 metri şi o fântână circulară cu diametrul de 4 metri. Fântânile au fost amplasate pe scuarul de pe bulevardul Mihai Viteazul şi sunt dotate cu sistem de iluminat multicolor tip led. Conform hotărârii Consiliului Local, nr. 258/29 august 2019, repartizarea cheltuielilor aferente fântânilor din zona Scala sunt următoarele: 127.000 de  lei – instalații, lumini, pompe, circuite, comenzi apă și lumini – executate de Aqua Design Cluj-Napoca și 163.739 lei – aducțiuni de apă, curent, execuție bazine, instalație de udat gazon – executate de firma Citadin. Totalul cheltuielilor se ridică la suma de aproximativ 63.000 de euro.

Potrivit conducerii municipiului, acest proiect face parte dintr-o serie de investiții ce se află în derulare sau urmează a fi construite în aceasta zonă importantă a municipiului, dintre care amintim reabilitarea termică a blocului Scala, reamenajarea zonei bulevard – strada Simion Bărnuțiu, reabilitarea Cinematografului Scala precum şi amplasarea, în viitorul apropiat, a unei statui de dimensiuni mari a lui Mihai Viteazul pe spațiul din fața blocului Scala.

Alte articole

14 Thoughts to “Fântâni arteziene multicolore la Scala”

 1. Anonim

  numai astea lipseau in zalau, mwie ciunt pitiku porno!

 2. Andra

  Urate! Fara niciun rost, aruncate acolo ca sa fie. Acest fel de proiecte trebuie sa aiba o continuitate, prin locul in care sunt plasate. Trebuiau sa mai fie inca cel putin trei grupuri de fantani la fel la distanta, pe bulevard. Urat construite, urat amplasate, daca urmeaza si Mihai Viteazul…este clar. Odios ce se intampla cu acest oras!

 3. Anonim

  doua oua si o s,,,!!!!!! psd alaturi de alde si udmr

 4. Aoleu

  Fântână arteziană in mijlocul drumului asta ,da,proiect ,cine l a proiectat cred că suferă de miopie trebuia acolo unde e spatiu verde l au pus acolo în batjocură sa nu te poți apropia de ea ,oricum numai asta mai lipsea din oraș unde mișună cerșetorii și drogații,coloram ,coloram ,nu avem destuli colorați viața e,, pustiv,, fara fântână colorata

 5. DRE

  Mie imi plac! Sper sa mai fie amenajate si pe portiunea Perla – Silvania, odata cu finalizarea reabilitarii bulevardului.

 6. Anonim

  Cei îndreptățiți va rog sa accelerați lucrările pe Simion Barnutiu. Sau demarati…

 7. marius

  iar sunt nemultumiti mancatorii de rahat turcesc…felicitari primarului

  1. Anonim

   Du te si pupa l pentru asa o „realizare”. Chiar nu vezi cum arata orasul asta si ca totul este o mizerie electorala?? Nico ceilalti nu au fost mai bunic, ca de-aia i am votat pe astia crezand ca va fi mai bine si vor fi oameni gospodari. Avem.cel.mai murdrlar oras din Ardeal!!!!

  2. Anonim

   Marius, nu am canalizare pe strada! Strada principala din Bradet! Curge cacatul si pisatul la vale, omule! Asta e Zalaul spoit cu fantani chicioase si investitii electorale. Uita te la platoul de marmura, la.mizeria din jurul blocurilor, puncte de colectare gunoi care arata ca in periferiile din Calcutt, India! Despre asta vorbim inainte sa laudam primaria ca face. Face fix pe dracu!

 8. Anonim

  Cand lasi orasul pe.mana ciobanilor…asta se intampla. Ne mananca sobolanii si mustele din cauza gunoaielor de la blocuri, pt ca primaria si Famiglia Ecodes stau si isi bat joc de zalauani, nu avem.canalizare pe strada, asfaltul.crapa si e plin de gropi mizerie si saracie, ZERO investitii solode. Iar primaria lui ciunt si balahel.ne face fantanile astea absolut tiganesti, trantite pe mijlocul bulevardului. Sa aiba soferii la ce se uita cand stau blocati in trafic. Iti vine sa te duci in toata lumea! Nici sa vomiti nu iti mai vine. ????

 9. Anonim

  Mai frumoasa era fantana in fata la blocul scala si sa puna statuia lui Mihai in intersectie.

 10. Vor functiona vreo 2-3 saptamani

  Dupa care isi vor da seama ca e „o tichie de margaritar”…

 11. Anonim

  E o chestie super ok!!! Cred că tocmai asta…doare?

 12. Cetatean Zalau

  Pai… era vorba ca costa 25.000 euro, acum sunt alte preturi???

Leave a Comment