Drumul național 1 H, afectat de alunecări de teren în dealul Vârșolțului

O porțiune de câteva sute de metri din drumul național 1 H este afectată din nou în zona dealului Vârșolț cel mai probabil din cauza alunecărilor de teren, spun localnicii care dețin terenuri agricole în apropiere. Pe șosea au apărut denivelări în mai multe puncte, dar și crăpături în stratul de asfalt, diferențele de nivel fiind evidente.

Conducătorii auto trebuie să reducă viteza în zona afectată, pentru prevenirea unor eventuale incidente. De-a lungul anilor, pe porțiunea afectată s-a intervenit de nenumărate ori, au fost realizate analize, iar specialiștii anunțau în anii trecuți că de vină este alunecarea de teren, versantul fiind afectat de instabilitatea terenului din zonă. Lipsa pădurii, dar și infiltrațiile de apă au făcut ca terenul să fie instabil, drumul fiind afectat grav de nenumărate ori.

One Thought to “Drumul național 1 H, afectat de alunecări de teren în dealul Vârșolțului”

  1. […] O porțiune de câteva sute de metri din drumul național 1 H este afectată din nou în zona dealului Vârșolț cel mai probabil din cauza alunecărilor de teren, spun localnicii care dețin terenuri agricole în apropiere. Pe șosea au apărut denivelări în mai multe puncte, dar și crăpături în stratul de asfalt, diferențele de nivel fiind evidente. Conducătorii auto trebuie să reducă viteza în zona afectată, pentru prevenirea unor eventuale incidente. De-a lungul anilor, pe porțiunea afectată s-a intervenit de nenumărate ori, au fost realizate analize, iar specialiștii anunțau în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment