Drumul dintre Valcău de Jos și Fizeș, afectat de alunecări de teren, pus în siguranță

Consiliul Județean Sălaj a predat amplasamentul către antreprenorul care va executa etapa a doua a lucrărilor de punere în siguranță a unui sector din Drumul Județean 191D, afectat de alunecări de teren. În lungime de aproape un kilometru, tronsonul în cauză se află pe raza localităților Valcău de Jos și Fizeș. Principalele intervenții vizează consolidarea terenului de fundare, refacerea carosabilului pe terenul alunecar, precum și monitorizare înclinometrică.

Investiția face parte dintr-un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în valoare totală de peste 58 de milioane de lei, având ca obiect reabilitarea și modernizarea drumului județean 191D, ce străbate localitățile Valcău de Jos, Fizeș, Sâg și Tusa. În cadrul aceluiași proiect, în perioada 2021-2022 au fost efectuate lucrări de consolidare a unui alt sector în lungime de 4 kilometri de pe raza localității Valcău de Jos și este în curs de reabilitare tronsonul de 12 kilometri dintre Tusa și limita cu județul Cluj.

One Thought to “Drumul dintre Valcău de Jos și Fizeș, afectat de alunecări de teren, pus în siguranță”

  1. […] Consiliul Județean Sălaj a predat amplasamentul către antreprenorul care va executa etapa a doua a lucrărilor de punere în siguranță a Citeste mai mult […]

Leave a Comment