Drumul dintre Treznea și Bozna o ia la vale

Drumul dintre localitățile sălăjene Treznea și Bozna este grav afectat de alunecări de teren pe o porțiune de câțiva metri. Problema a apărut cu luni și luni în urmă, o parte din șosea desprinzându-se cu tot cu teren.

Autoritățile au dispus marcarea șoselei în zona afectată, pentru prevenirea unor eventuale accidente rutiere. Zilele trecute, la fața locului, situația părea că s-a agravat din cauza ploilor înregistrate, iar riscul ca partea afectată să fie și mai mare este unul real. Probleme a fost semnalată autorităților județene, care au dispus efectuarea unor lucrări de punere în siguranță și stabilizare a porțiunii cu probleme. Conducătorii auto trebuie să manifeste o atenție sporită, pentru prevenirea unor eventuale incidente.

One Thought to “Drumul dintre Treznea și Bozna o ia la vale”

  1. […] Drumul dintre localitățile sălăjene Treznea și Bozna este grav afectat de alunecări de teren pe o porțiune de câțiva metri. Problema a apărut cu luni și luni în urmă, o parte din șosea desprinzându-se cu tot cu teren. Autoritățile au dispus marcarea șoselei în zona afectată, pentru prevenirea unor eventuale accidente rutiere. Zilele trecute, la fața locului, situația părea că s-a agravat din cauza ploilor înregistrate, iar riscul ca partea afectată să fie și mai mare este unul real. Probleme a fost semnalată autorităților județene, care au dispus efectuarea unor… Citeste mai mult […]

Leave a Comment