Daniel Stejeran, noul manager al ADI Sălaj Plus

Începând de astăzi, 1 septembrie 2021, Daniel Stejeran este noul manager al Asociației de Dezvoltare Sălaj Plus, după ce a promovat concursul organizat în luna iulie pentru această funcție.

Conform Consiliului Județean Sălaj, contractul său de management este încheiat pe o perioadă de trei ani. În vârstă de 39 de ani, Daniel Stejeran a ocupat, din 2016, funcția de director al Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Șimleu Silvaniei, fiind și director al Asociației Memoriale Hebraica Nușfalău (din 2007), calitate în care supraveghează și coordonează activitățile Muzeului Memorial al Holocaustului Șimleu Silvaniei. Anterior, a lucrat ca asistent universitar în cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca. Daniel Stejeran este absolvent al Facultății de Istorie și Filosofie (UBB Cluj-Napoca), Secția Studii Iudaice, a urmat un masterat în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior, iar în prezent urmează studii universitare de doctorat. ,,În primul rând sunt încrezător că din această poziție, alături de celelalte instituții județene, mass-media și parteneri, putem descoperi și redescoperi Țara Silvaniei-județul Sălaj. Șansa acestui teritoriu vast, încă puțin explorat, este să pornim cu dreptul în ceea ce privește promovarea turistică, culturală, identitară sau de orice formă. Luând modele de la cei care au experiență și expertiză în domeniu, îmbunătățind forme aplicate și modele de succes putem reuși să poziționăm județul Sălaj pe harta obiectivelor turistice și culturale ale României A.D.I. Sălaj-Plus dezvoltă în prezent o aplicație online despre tot ce înseamnă promovare turistică, locuri și oameni în Țara Silvaniei, dar și informații utile despre principalele evenimente ale județului. Este o platformă în care va trebui să implicăm toți factorii, de la primari, centre de informare turistică, producători tradiționali, până la marii operatori economici și instituții locale și județene. Un alt gând al meu este de a începe să ne promovăm atracțiile turistice deosebite în propriul județ și în județele învecinate Sălajului. Împreună cu comunitățile locale trebuie atrași, prin diversitatea acțiunilor, evenimentelor, festivalurilor, sau a altor forme, turiști și pasionați de astfel de obiective. Avem lângă noi județe care au fost atât de explorate, încât turiștii caută altceva, nou și inedit. Țara Silvaniei are un potențial extraordinar și această oportunitate de a avea un nou start mai amplu și mai bun. Pornesc la acest drum cu convingerea că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară trebuie să devină un pivot important în dezvoltarea Țării Silvaniei. Dacă trendul va fi unul favorabil, avem toate șansele să creăm un brand județean puternic”, a declarat noul manager.

One Thought to “Daniel Stejeran, noul manager al ADI Sălaj Plus”

  1. Anonim

    Centrele astea de promovare turistica sunt cele mai „caldute” sinecuri.Asta in conditiile in care internetul iti da informatii detaliate despre absolut orice.Poate cineva cu sange-n instalatie o sa-i trimita pe „informatorii” astia undeva sa mai si lucre ceva !

Leave a Comment