Contract pentru patru stații de încărcare vehicule electrice în Zalău

Primarul Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat marți, la sediul Administrației Fondului de Mediu din București, contractul de finanțare pentru stațiile de reîncărcare pentru vehicule electrice din municipiul Zalău, cu o  valoare de 702.943 de lei, sumă care reprezintă 90 la sută din valoarea cheltuielilor eligibile. Proiectul cuprinde amenajarea a patru stații de reîncărcare, două în parcarea adiacentă Primăriei Municipiului Zalău și două în parcarea de la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. “Dezvoltarea transportului rutier nepoluant este una din prioritățile administrației loale. Beneficiile acestor investiții înseamnă reducerea poluării, dar și costuri mai mici pentru proprietarii vehiculelor electrice de transport rutier”, a transmis primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

 

Alte articole

5 Thoughts to “Contract pentru patru stații de încărcare vehicule electrice în Zalău”

 1. Anonim

  Contract supraevaluat….poate 50-60% AR fi mai corect……cineva castiga ceva de aici

 2. Anonim

  No asta primar, a reusit sa semneze un contract la Bucuresti , dar sa si dea un interviu la un ziarist in Zalau? O vi adevarat?
  No amu sa vedem care minte? Primarul Ciunt sau cel mai meserias ziarist din Zalau? Sau este adevarat ca Ciunt da declaratii la ziarist la telefon? Si ziaristul retine din inregistrare doar ce crede el ca e mai reprezentativ pentru Ciunt?

  1. Anonim

   Este un comunicat de presa al primariei, preluat de toata presa, nu va mai lamentati atat.

   1. Anonim

    nu la articol se face referire, stie Ciunt la ce 🙂 citeste si alte articole unde apar „declaratii: atribuite lui Ciunt , poate chiar in alte ziare online 🙂

 3. Anonim

  nu este dublata valoarea, este TRIPLATA !!! 🙂 🙂 🙂
  asmenea statii sunt montate de firme la un pret pretul

Leave a Comment