Conducerea municipiului spune că banii au ajuns în condiții legale la Volei Municipal Zalău

În urma începerii urmării penale în cazul “Club Volei Municipal Zalău”, pentru infracțiuni de fals, uz de fals și obținere ilegală de fonduri, toate în forma continuată, am solicitat un punct de vedere conducerii Primăriei Zalău cu privire la această situație, având în vedere faptul că municipalitatea, prin Hotărârile de Consiliu Local, a alocat, periodic, sume mari de bani din bugetul local pentru cheltuielile generate de activitatea acestui club privat de volei. “Având în vedere că modul de gestionare a resurselor financiare la ACS Volei Municipal Zalău face obiectul unui dosar penal, ne abținem de la emiterea unor păreri până la finalizarea procedurii. Facem, totuși, precizarea că sumele alocate în cadrul proiectelor de finanțare pentru ACS Volei Municipal Zalău (club privat) au fost repartizate cu respectarea reglementărilor legale, iar pentru justificarea cheltuielilor au fost prezentate documente în acest sens”, a spus primarul municipiului, Ionel Ciunt, pentru Magazin Sălăjean. Reamintim că luni, procurorii au descins la sediul clubului, la locuința celor aflați la conducerea clubului precum și la sediul unui trust local de presă, fiind efectuate mai multe percheziții. Marți, procurorii sălăjeni au dispus începerea urmăririi penale în acest caz, deocamdată “in rem” (pentru faptă).

Foto © Magazin Sălăjean

Alte articole

28 Thoughts to “Conducerea municipiului spune că banii au ajuns în condiții legale la Volei Municipal Zalău”

 1. Anonim

  Cine a greșit sa plătească acolo e vorba de de banii de la bugetul local

  1. Anonim

   nimeni nu agresit, doar noi !
   asta am votat in ultimi 10-20-30 de ani ! aceasta clasa politica care a facut legi casa poata fura linistiti !
   nu va spune Ciunt ca au furat milioanele de euro LEGAL ! ca nimeni nu are ce sa le faca ! sunt acoperiti de lege !
   primarul a dat cate 500-700.000 euro pe an, la aceasta echipa private, a familie Cota si nu a verificat sa vada ce se intampla cu bani?
   ma intreb si eu, daca dadea Ciunt atatia bani de la el, tot asa il durea in piula?
   poate ne povestesti Ciunt cum au fost verificati banii, milioanele de euro incasati de el de la fomdurile europene, ca sa-si faca ferma de porci ! plus subventiile si ajutoarele de la stat si UE !

 2. Anonim

  Club privat, pe bune?

  1. g3o

   Club „privat” cu banii zalauanilor!

 3. Anonim

  Pai ce masini si-a luat cota si lui si la nevasta din banii clubului …de fapt banii nostrii ai zalauanilor …..!!!!!!!!

  1. Anonim

   stie cineva cati bani a platiti primaria la acest club, in toti acesti ani?

   1. Florin

    Primăria Zalău a acordat clubului, prin votul consilierilor locali în ultimii patru ani, aproximativ 13.000.000 de lei (echivalentul aproximativ 2.700.000 de euro) pentru susținerea activității, funcționarea și atingerea performanțelor în cadrul acestui club (articol M.S./27 aprilie)

  2. Anonim

   MASINILE NU SUNT ALE VECINULUI, ACEL ROMM TATUAT DIN CAP PANA IN PICOARE ! ?? un papagal care a dat tot din el la politie, numa sa scape el de puscarie iar „asociatii” lui s-au trezit cu dosare !

 4. Anonim

  ionel ciunt nici usturoi n-a mnacat, nici gura nu-i pute!

  1. Anonim

   Nu a dat Ionel Ciunt de la sine putere acesti bani. Aufost dati in baza ubir HCL. Problema e ce s a facut cu acesti bani!!!

   1. Anonim

    se vede ca nu sti cum functioneaza sistemul. Primarul propune, consiliul local voteaza ! Ciunt vine cu propunerea si PSD care are majoritatea in Consiliul local, voteaza ! Restul este cancan.
    Cei din consiliu nici nu se mai obosesc sa citeasca ce voteaza.
    Primaria este consusa de primarul Ciunt, administratorul Fort Calin si cei 2 viceprimari. In spatele lor, pe post de executie, sunt directiile din primarie cu directorii lor.
    Deci Ciunt & Co este stapanul absolut in primarie.

    1. Anonim

     de ce consilierii din opozitie nu ies in fata sa ne spuna ei ce s-a intamplat in consiliul local ! si mai ales cine si cum a votat ! cati bani au fost alocati ? cine a facut documentati care s-a propus spre vt in consiliul local?

 5. Anonim

  Au votat consilierii PSD sa se dea bani ,cei din opoziție nu. Sper ca instituțiile abilitate să le ia banii înapoi si celor care au votat HCL dar si celor din conducerea primăriei cu Ciunt si Balajel in frunte.

 6. Anonim

  Toate ziarele au publicat ca a dat bani si dupa inchiderea camionatului.Sa nu zica ca nu a stiut nimic

 7. Anonim

  Eu am auzit ca băieții primeau banii în plic, nu pe card. Dar mai puțin decât în contract. Ar trebui interogați și sportivii dacă tot a venit diicotu

 8. Anonim

  au furat bani sun acoperirea legii ! astea sunt legile PSD !

 9. Anonim

  Se dovedeşte, a câta oară, că avem nişte consilieri locali adormiți, interesați doar de indemnizațiile pe care le primesc, nu de modul cum se gestionează banii publici.

  1. Anonim

   Da ,asa este ,consilierii ,cei din psd executa la foc automat PORUNCILE lui Ciunt ,opozitia nu a fost de acord cu aceasta alocare de bani la volei.Dar pesedeul are majoritate in CL si face ce vor muschii lui Ciunt.

 10. Anonim

  Pai cum domnu Ciunt? Ati finantat un FALIMENTA din banii plătitorilor de taxe si impozite?

 11. Anonim

  In sedinta CL din 17 martie proiectul de alocare a 450000 lei pt Volei Club Municipat a fost retras. Dar nicio problema, a fost votat exact in ziua urmatoare, 18 martie. Era daja stare de urgenta si campionatul suspendat. Dar disperarea si presiunile fam COȚA au fost mari si no’ doar n-o s-o lasam pe dna ex consilier al ex prim-ministrei Viorica D. cu fundul in balta…

 12. Laszlo

  Sper ca ciunt sa fie demascat
  Din pacate procurorii or sa cedeze la presiuni
  Judecata din salaj se face pe cat de adanc ti e buzunaru
  Nu o sa ii vedem dupa gratii, o sa vedem un traditional 3 ani cu suspendare.
  Eu le doresc 2 m pe 2 si 5 m2 de pamant
  Banuiesc ca majoritatea e de acord cu mine

 13. Anonim

  Ce inseamna sa fii presedinte la pesedeu si sa minti cu nerusinare!

 14. Vrabi.

  O mare mizerie afacerea VCM. girata de mafia psdista din primărie.Sper ca DIICOT -ul sa-si faca treaba ca lumea iar fam. Cota să ajungă în faliment declarat,cum este de fapt de mult dar nedeclarat.Se poate circula de la aghires si cu autobuzul nu????

 15. Anonim

  Asta domnilor nu mai trebuia sa ne-o spuneti.Legal se fura in Ro de 30 de ani.

 16. WXZ

  Domnu primar iubeste atat de mult voleiul ca in 2 zile a facut alta echipa,,,oare chiar asa… Director alt baiat destept…TARLE. ..Acelasi care il pupa in fund pe Capalnasiu. RUSINE

  1. Anonim

   o poate face, ca nu da bani de la el din buzunar, ci de la noi ! noi platim impozite si taxe si Ciunt finateaza echipe private ! de unde I se intorc o parte din bani, lui sau apropiatilor sai, plus ca pe langa toate aceste echipe mai sunt angazati zeci si poate sute de alti PSDisti !

 17. Anonim

  Cota este doar un alt exemplu de politician escroc care da tepe peste tepe cu bani publici! A lasat o multime de firme cu datorii la stat, dar si la banci si parteneri de afaceri!
  Si culmea, Justitia intodeauna a protejato, pe ea si pe alti ca ea ! Sa nu uitam de nevasta lui Stanca, Lia, care a reusit intotdeauna sa lase firme cu milioane datorii la stat si parteneri si intotdeauna a scapat de raspundere!

 18. Anonim

  Dacă familia Coța incep să vorbească, Ciunt e terminat…De ce au virat ultima tranșă de bani după terminarea campionatului? Ziarele din Brazilia,Serbia,Bulgaria,Austria scriu de echipa de volei a Zalaului si modul cum opera conducerea. Ne-am facut de râs și în lume cu așa conducere psd

Leave a Comment