Căldura cauzează probleme și în Șimleu Silvaniei. Un punct de prim ajutor este funcțional în centrul orașului

Lângă poarta de intrare în cetatea Bathory din Șimleu Silvaniei a fost amenajat un punct medical în care trecătorii pot primi asistență și sprijin dacă situația o impune. Măsura a fost luată având în vedere căldura excesivă din această perioadă.

Pentru ca disconfortul zilelor toride să fie mai puțin resimțit de cetățeni, primăria a pus la dispozitia cetățenilor un cort la intrarea în cetatea Bathory (zona centrală a orașului) ca spațiu de refugiu, hidratare, acordare a asistenței medicale sau de prim ajutor în situațiile în care se impune. Cortul este deja funcțional, iar primele măsuri de sprijin au fost acordate deja mai ales unor trecători din rândul persoanelor vârstnice.

2 Thoughts to “Căldura cauzează probleme și în Șimleu Silvaniei. Un punct de prim ajutor este funcțional în centrul orașului”

  1. […] Lângă poarta de intrare în cetatea Bathory din Șimleu Silvaniei a fost amenajat un punct medical în care trecătorii pot primi asistență și sprijin dacă situația o impune. Măsura a fost luată având în vedere căldura excesivă din această perioadă. Pentru ca disconfortul zilelor toride să fie mai puțin resimțit de cetățeni, primăria a pus la dispozitia cetățenilor un cort la intrarea în cetatea Bathory (zona centrală a orașului) ca spațiu de refugiu, hidratare, acordare a asistenței medicale sau de prim ajutor în situațiile în care se impune. Cortul este… Citeste mai mult […]

  2. […] Lângă poarta de intrare în cetatea Bathory din Șimleu Silvaniei a fost amenajat un punct medical în care trecătorii pot primi asistență și sprijin dacă situația o impune. Măsura a fost luată având în vedere căldura excesivă din această perioadă. Pentru ca disconfortul zilelor toride să fie mai puțin resimțit de cetățeni, primăria a pus la dispozitia cetățenilor un cort la intrarea în cetatea Bathory (zona centrală a orașului) ca spațiu de refugiu, hidratare, acordare a asistenței medicale sau de prim ajutor în situațiile în care se impune.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment