Atenție, șoferi! Strada Simion Oros are în întregime sens dublu de circulație

Nu sunt mulți cei care cunosc faptul că strada Simion Oros este, nu de mult timp, o stradă cu dublu sens de circulație pe toată suprafața ei. Dacă până vara trecută se putea circula pe ambele sensuri de la intrarea de pe strada 22 Decembrie 1989 doar până la Inspectoratul Școlar, în acest moment și porțiunea din capătul străzii, cea din dreptul Inspectoratului Școlar – Hotelul Porolissum a fost deschisă  circulației pe ambele sensuri. Cu toate acestea, șoferii continuă să parcheze pe această stradă, pe partea stângă cum se merge înspre Piață, aceștia aflându-se în situația de a bloca practic, un sens de circulație. Și cei care dețin magazine pe strada Simion Oros își lasă mașinile în dreptul buticurilor, blocând astfel sensul de circulație și făcând imposibilă deplasarea șoferilor pe acest sens. Reprezentanții Primăriei Zalău ne-au comunicat faptul că și această porțiune de stradă a fost deschisă circulației, astfel încât, cei care vin pe strada Simion Oros dinspre Hala Agroalimentară pot circula până la intrarea pe strada Unirii, în dreptul hotelului Porolissum. Conform datelor primite de la reprezentanții primăriei Zalău, amenajarea rutiera s-a realizat în data de 25 septembrie, la solicitarea și cu avizul Poliției municipiului Zalău. Marți, la orele prânzului, polițiștii aplicau amenzi tuturor șoferilor care parcaseră pe acestă porțiune de stradă.

Foto: © Magazin Sălăjean

Alte articole

3 Thoughts to “Atenție, șoferi! Strada Simion Oros are în întregime sens dublu de circulație”

 1. Anonim

  deci pana la urma se afla cine conduce de fapt si facto Politia locala – PRIMARIA ZALAU, cu Primarul CIUNT si Viceprimarul Balajel, in frunte !!!!
  Reprezentanții Primăriei Zalău au HOTARAT !
  Si daca este asa, de ce nu se aplica in tot orasul sau cel putin in centrul orasului, in zonele cele mai circutate !
  de ce nu sunt amendati toti care isi lasa masinile pe trotuoar ?!? ai masina tine-o pe drum si nu pe trotuoar ! ar trebui sa sunam la politie pentru fiecare nesimtit care blocheaza trotuoarele !
  pt cei care se plang ca nu au loc de parcare sa CIRCULE PE JOS sau cu AUTOBUZUL / TAXIUL !!!

 2. Anonim

  dar cele parcate pe trotuoar? pietonii nu conteaza?

 3. Anonim

  Ciunt cu ce circula?

Leave a Comment