Sfârșit de an cu apariții editoriale la editura Caiete Silvane

anuarul presei salajene

Două volume așteptate – apariții devenite tradiție la fiecare sfârșit de an – au ieșit de sub tipar zilele trecute, fiind lansate în cadrul Galei Presei Sălăjene ce a avut loc vineri, 6 decembrie. Este vorba despre volumul 10 Descoperim Sălajul din Colecția Magazin Sălăjean și Anuarul Presei Sălăjene ediția 2019, publicație ce aparține Asociației Jurnaliștilor din Sălaj apărută cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sălaj. Ambele volume au apărut sub egida editurii Caiete Silvane. Anuarul Presei Sălăjene cuprinde cele mai interesante articole, reportaje și editoriale scrise de jurnaliștii ce fac parte din Asociația Jurnaliștilor Sălaj care își desfășoară activitatea în cadrul cotidianelor, săptămânalelor sau revistelor lunare din peisajul jurnalistic sălăjean. În cardul celui de-al X-lea volum Descoperim Sălajul, cititorii au ocazia să parcurgă articole și reportaje cu tematică diversă, de la palinca de Sălaj până la viața în satul sălăjean, fosta mină de la Șărmășag, Miracolul de la Jebucu, legende ale sportului, o mini-colecție de articole din cele mai diverse domenii – sport, istorie, religie, cultură, social etc.

Alte articole

5 Thoughts to “Sfârșit de an cu apariții editoriale la editura Caiete Silvane”

 1. Roza

  L-ati uitat pe distinsul, echilibratul, neconflictualul,celebru si vestit Farcas ?

  1. Anonim

   Este vorba despre jurnalisti. ?

 2. Anonim

  deci sunt aserviti securistului?

  1. Anonim

   Nu. Sunt jurnalisti care scriu si bine, si corect. Farcas dezinformeaza si scrie toate ineptiile. A spus, de ex, ca Artur Szekely nu a fost la gala – ei bine, a fost acolo si a stat toata seara! despre ce vorbim? De ce acesti oameni mint intr-una? Trist este ca unii cititori inca mai intra pe aceste fituici care sunt orice alteva numai ziare serioase nu si citesc toate aberatiile pline de greseli impardonabile de gramatica, mostre de analfabetism. Astfel de oameni chiar nu au ce sa caute in breasla jurnalistilor, cu tot respectul pentru toti…indiferent cum sunt si ce sunt! dar stati linistiti ca vine legea presei in curand…toate rebuturile vor pieri fix pe limba lor.

 3. Anonim

  Foarte bine că nu văd în fotografia copertei publicația ne-românească „Graiul Sălajului” (întrucît nu e scrisă în limba română, respectiv este fără diacritice), plină de „ziariști” agramați, precum Artur Székely și Georgel Babiuc!

Leave a Comment