Se fac înscrieri pentru Festivalul Județean de Teatru pentru elevi

Până cel târziu la data de 20 noiembrie se pot face înscrierile pentru cea de-a X-a ediție a Festivalului Județean de Teatru pentru elevi. Cei care se înscriu la secțiunea teatru popular vor intra în concurs în data de 24 noiembrie. Elevii care aleg secţiunea teatru dramatic vor concura în data de 25 noiembrie. În următoarea zi intră în competiție trupele de teatru din licee și colegii (clasele IX-XII).

Durata unei piese/spectacol trebuie să fie de maxim 20 de minute. Repertoriul, specia şi regia nu sunt impuse de organizatori, fapt care face posibilă prezenţa unei palete largi de activităţi teatrale, în limba română şi în limba maghiară. Sunt acceptate şi spectacole colaj, teatru experimental, music-hall, pantomimă, animaţie. O şcoală poate înscrie mai multe trupe în concurs. Se pot înscrie în concurs şi trupe independente, singura condiţie fiind ca toţi membrii ei să fie elevi la o şcoală generală sau liceu/colegiu din Sălaj.

Spectacolele vor fi evaluate de un juriu format din specialişti. Toţi participanţii vor primi diplome de participare. Ocupanții primelor locuri vor câștiga și premii în bani.

Cei care doresc să afle mai multe detalii legate de acest eveniment se pot adresa Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj sau pot obține informații la 0260.612.870  sau 0747.052.422.

 

One Thought to “Se fac înscrieri pentru Festivalul Județean de Teatru pentru elevi”

  1. […] Până cel târziu la data de 20 noiembrie se pot face înscrierile pentru cea de-a X-a ediție a Festivalului Județean de Teatru pentru elevi. Cei care se înscriu la secțiunea teatru popular vor intra în concurs în data de 24 noiembrie. Elevii care aleg secţiunea teatru dramatic vor concura în data de 25 noiembrie. În următoarea zi intră în competiție trupele de teatru din licee și colegii (clasele IX-XII). Durata unei piese/spectacol trebuie să fie de maxim 20 de minute. Repertoriul, specia şi regia nu sunt impuse de organizatori, fapt… Citeste mai mult […]

Leave a Comment