„Mărțișoare muzicale”, concert caritabil la Zalău

Artistul Ionuț Uivaroși, împreună cu Asociația „Inimioare fericite” și cu Mănăstirea „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din Bobota invită sălăjenii la spectacolul caritabil care va avea loc azi, începând cu ora 18, la Casa Armatei din Zalău. Pe scenă vor urca artiști cunoscuți: Ileana Domuța Mastan, Rodica Pop Seling, Aurora Moga Popovici, Hermina Danci, Ionuț Uivaroși și formația, Radu Pop, Mariana Cînța, Ansamblul „Tinerii Dănțăuși” din Derșida, Grupul „Codrenii”, Ansamblul „Gorunu” din Chieșd, Nănașii lui Vaida și Ioan Seleși.

Spectacolul va fi prezentat de Mișu de la Hora Tv. Cei care vor participa au șansa să susțină o cauză frumoasă, banii strânși urmând să fie folosiți pentru construirea unei case de copii și a unui centru pentru îngrijirea vârstnicilor. Lucrările la aceste proiecte au fost începute, construcțiile se ridică în apropierea Mănăstirii din Bobota. Organizatorii nu au fixat o taxă de intrare, cei care vor veni la spectacol urmând să lase în urna amplasată la intrarea în sala de spectacol o sumă pe care o consideră potrivită. Să facem o faptă bună la început de primăvară, dar din dar se face rai!

One Thought to “„Mărțișoare muzicale”, concert caritabil la Zalău”

  1. […] Ioan Seleși. Spectacolul va fi prezentat de Mișu de la Hora Tv. Cei care… Articolul „Mărțișoare muzicale”, concert caritabil la Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment