Final de lună încărcat de evenimente culturale

O serie de evenimente culturale vor avea loc, la Zalău, în această perioadă, în organizarea Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj. O primă acţiune a avut loc ieri, în Sala “Avram Iancu” a Primăriei Zalău, unde scriitorul Florin Horvath şi-a lansat volumul “Coroana celor şapte Mari Maeştri”. Cartea a fost prezentată de către scriitorul Dan Drăgan, membru al filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor.
Producătorii de vin din Şimleu Silvaniei, Crasna, Şamşud, Carastelec, Borla, Nuşfalău şi Zăuan vor prezenta, sâmbătă, 24 noiembrie, diferite sortimente de vinuri, în cadrul celei de-a patra ediţii a Festivalului Vinului. Manifestarea va debuta la ora 9 şi se va desfăşura în curtea interioară a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj din Zalău (fostul Centru Militar).
Iubitorii de teatru sunt invitaţi duminică, 25 noiembrie, de la ora 19, în Diesel Club, unde va fi pusă în scenă piesa “Fisura”, scrisă de dramaturgul Flavius Lucăcel. Preţul unui bilet este de 10 lei.
Aniversarea a 35 de ani de existenţă a Cenaclului Literar “Silvania” va fi marcată marţi, 27 noiembrie, la ora 17, când, în sala mare de spectacole de la Casa de Cultură a Sindicatelor, va rula un film documentar dedicat istoriei cenaclului.
Miercuri, 28 noiembrie, de la ora 10, în Sala “Porolissum” a Consiliului Judeţean Sălaj va avea loc o manifestare dedicată Zilei Naţionale a României, organizată de autorităţile judeţene, CCAJ Sălaj, Muzeul Judeţean de Istori şi Artă Zalău şi Biblioteca Judeţeană Sălaj.

Alte articole

Leave a Comment