Elevii și preșcolarii sunt așteptați să se înscrie la Festivalul concurs „Mândru Cântec Sălăjean”

Elevii şi preşcolarii pasionaţi de folclor sunt aşteptaţi să participe la Festivalul concurs judeţean de interpretare a cântecului popular – „Mândru Cântec Sălăjean”.
Festivalul, aflat la cea de a XIII-a ediţie, se va desfăşura în perioada 4-6 noiembrie la sediul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj pe mai multe secţiuni şi anume: soliști instrumentiști clasele V-VIII și clasele IX-XII, soliști vocali și instrumentiști preșcolari și clasele I-IV și soliști vocali. Înscrierile la festival se vor realiza până în 31 octombrie la sediul instituţiei precizate din municipiul Zalău, Piaţa 1 Decembrie 1918 numărul 12 sau la adresele de e-mail caietesilvane@yahoo.com sau cristimoldovan78@yahoo.com.
Potrivit organizatorilor repetiţiile, dar și concursul, pentru fiecare secțiune, vor avea loc în sala „Porolissum” a CCAJ Sălaj în zilele de 4 și 6 noiembrie. Persoanele interesate pot obține informații la numărul de telefon 0260/612870 sau la numărul 0747/052422- Cristian Modovan – șeful secției pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale. Festivalul este dotat cu premii constând în bani.

One Thought to “Elevii și preșcolarii sunt așteptați să se înscrie la Festivalul concurs „Mândru Cântec Sălăjean””

  1. […] Elevii şi preşcolarii pasionaţi de folclor sunt aşteptaţi să participe la Festivalul concurs judeţean de interpretare a cântecului popular – „Mândru Cântec Sălăjean”… Citeste mai mult […]

Leave a Comment