ATARIA lansează albumul “Bad Idea” într-un concert live în Zalău

Îndrăgita trupă rock  A T A R I A aniversează în acest an 15 ani de activitate. Membrii trupei au pregătit un concert care va marca lansarea albumului, aceştia anunţând că evenimentul de sâmbătă, 2 aprilie, va fi unul deosebit.  

Albumul de studio “Bad Idea “este produs de ACA Records (casa de producţie înfiinţată în cadrul Asociaţiei Culturale Ataria) şi lansat în 19 martie  prin intermediul Radio Romania-Actualităţi şi Rock FM, după ce cu o săptămână în urmă a fost lansat videoclipul cu acelasi nume, ce poate fi vizualizat pe youtube.

Liderul grupului Ataria, Nelu Brîndea, spune că albumul este un material la care membrii trupei au muncit cu pasiune, piesele au fost alese cu atenţie astfel încât iubitorii genului să se bucure de un material muzical de calitate, aparte, aşa cum de altfel Ataria şi-a obişnuit fanii în toată activitatea de până acum. “Este un album carecteristic genului classic heavy-metal, ce contine 12 piese între care şi unele cu care trupa a reuşit cele mai mari performanţe internaţionale dintre trupele românesti, cum ar fi „The Nightmares”, „Without Wings” sau „Who Cares”. Feedback-urile sunt deja împărţite în ceea ce priveste „piesa preferată”, lucru care demonstrează faptul că  acest album are toate şansele să fie pe placul tuturor”, a spus liderul trupei.

În Zalău, lansarea albumului va avea loc sâmbătă, 2 aprilie  la Diesel Club, acolo unde va fi disponibil şi CD-ul alături de multe alte articole promoţionale marca “ATARIA” pentru cei care doresc să ofere trupei o susţinere pe care aceasta a demonstrate că o merită din plin (tricouri, sepci, hanorace, patch-uri, etc). Cei care doresc să achiziţioneze albumul “Bad Idea”, îl pot găsi şi la Rock’n Roll Center, în Zalău sau  pe siteul ataria.ro (în curând şi la chioşcurile de presă) iar pentru fanii din ţară, pe site-ul rockshop.ro şi m-play.ro. În curând asociaţia Ataria va anunţa şi distribuitorii din străinătate, atât pe site-ul ataria.ro  cât şi pe pagina de facebook a trupei.  Fanii ATARIA, iubitorii genului dar şi cei care doresc să petreacă o seară de clubbing cu muzică de calitate şi o atmosferă care se anunţă a fi una de excepţie, sunt aşteptaţi sâmbătă seara aşadar, la Diesel Club din Zalău.

 

Leave a Comment