Asociația “Pro Teatru” caută voluntari

Asociația „Pro Teatru” recrutează voluntari. Este vorba despre persoane care doresc să se implice în sprijinul organizării de evenimente culturale, care vor să cunoască culisele scenei și care vor să își dezvolte partea artistică, oraganizatorică și de muncă în echipă.  Asociația „Pro Teatru” a fost înființată în urmă cu aproximativ trei ani de tânărul și talentatul actor Darius Prodan, la Zalău, cu scopul de a organiza evenimente culturale în municipiu.

Asociația organizează spectacole de teatru, concerte, stand-up comedy; militează pentru dezvoltarea culturală și turistică a orașului Zalău și a județului Sălaj;  organizează ateliere de terapie prin artă și dezvoltare personală prin artă, dar și activități civice de voluntariat: evenimente caritabile, ecologizări etc. Cei care doresc să fie voluntari în cadrul Asociației „Pro Teatru” vor învăța mai întâi de toate ce înseamnă munca în echipă, dar și despre: dezvoltare personală, controlul emoțiilor, dezvoltarea capacităților organizatorice și antreprenoriat cultural.

 

Coordonatorul Asociației „Pro Teatru” a precizat că urmărește înființarea a două grupe: voluntari juniori cu vârsta  cuprinsă  între 15-25 de ani și voluntari seniori cu vârsta cuprinsă între 26-65 de ani. Astfel cei interesați  de a deveni voluntari se pot înscrie completând un formularul online la https://forms.gle/mwr4nPga847V9dWBA sau pot trimite prin poșta electronică la  adresa contact@proteatru.ro un CV.

Leave a Comment