A apărut noul număr al revistei Caiete Silvane

A apărut ediția online a numărului 224 al revistei „Caiete Silvane”, publicație editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. În noul număr regăsim titluri atractive, actuale și de mare interes pentru iubitorii de cultură, istorie și artă din județ și nu numai. O parte din titlurile noii ediții ne-au atras atenția în mod special: Daniel Săuca – „Silvania” la Veneția, Mirel Taloș – Anul cel mai lung, Marin Ștefan – „Căutătorul de cuvinte. Și de imagini…”, Augustin Mocanu – Satul meu cel de altădată, Marin Pop – Aspecte privind mișcarea sportivă în Zalăul interbelic, Aurel Medve – Biserica de lemn din Vădurele, Ioan Bunta – Shakespeare în critica umanistă.

Cei interesați să descopere mai multe detalii și informații legate de noutățile propuse de cei care semnează titlurile articolelor reunite în noul număr al revistei pot accesa caietesilvane.ro. Ediția tipărită va putea fi cumpărată începând din 13 septembrie.

One Thought to “A apărut noul număr al revistei Caiete Silvane”

  1. […] A apărut ediția online a numărului 224 al revistei „Caiete Silvane”, publicație editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. În noul număr regăsim titluri atractive, actuale și de mare interes pentru iubitorii de cultură, istorie și artă din județ și nu numai. O parte din titlurile noii ediții ne-au atras atenția în mod special: Daniel Săuca – „Silvania” la Veneția, Mirel Taloș – Anul cel mai lung, Marin Ștefan – „Căutătorul de cuvinte. Și de imagini…”, Augustin Mocanu – Satul meu cel de altădată, Marin Pop –… Citeste mai mult […]

Leave a Comment