Surpriză într-o gospodărie din Recea. Pui de găină cu părinți porumbei

Un localnic din Recea a avut surpriza să descopere că familia de porumbei pe care o deține în gospodărie îngrijește un pui de găină. Nu e nimic ieșit din comun, dar proprietarii gospodăriei au fost impresionați de atenția primită de puiul de găină de la părinții porumbei.

Totul s-a întâmplat după ce porumbița a ouat, dar ouăle au dispărut. Pasărea a continuat să stea în cuibar chiar dacă nu mai avea ouăle sale. După o vreme, proprietarul gospodăriei a descoperit că sub porumbiță era un ou de găină pitică, păsări aflate în gospodărie. „Ne-a mirat. Probabil că acolo a ouat găina, iar porumbița s-a așezat peste ou și l-a clocit. Timpul a trecut și într-o zi am descoperit că sub porumbiță era un pui de găină. Este incredibil câtă grijă are cuplul de porumbei de pui. Îl îngrijesc cu rândul. Stă femela de porumbel câteva ceasuri, iar apoi vine masculul, sunt foarte grijulii. Au mai fost astfel de cazuri, știm cu toții, dar pe noi ne-a impresionat grija porumbeilor pentru puiul de găină”, ne-a declarat domnul Gherman, proprietarul gospodăriei din Recea Mică.

One Thought to “Surpriză într-o gospodărie din Recea. Pui de găină cu părinți porumbei”

  1. […] Un localnic din Recea a avut surpriza să descopere că familia de porumbei pe care o deține în gospodărie îngrijește un pui de găină. Nu e nimic ieșit din comun, dar proprietarii gospodăriei au fost impresionați de atenția primită de puiul de găină de la părinții porumbei. Totul s-a întâmplat după ce porumbița a ouat, dar ouăle au dispărut. Pasărea a continuat să stea în cuibar chiar dacă nu mai avea ouăle sale. După o vreme, proprietarul gospodăriei a descoperit că sub porumbiță era un ou de găină pitică, păsări… Citeste mai mult […]

Leave a Comment