Subvenţiile pe care fermierii le pot cere în acest an

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) Sălaj informează că, în acest an, sunt şase scheme de plată prin intermediul cărora fermierii pot cere banii de subvenţie în agricultură. Vorbim astfel despre: schema de plată unică pe suprafaţă (SAPS), plata redistributivă, plata pentru practici agricole pentru climă şi mediu, plata pentru tinerii fermieri, plata pentru micii fermieri şi ajutoarele naţionale tranzitorii (ANT).
La rândul lor, ajutoarele naţionale tranzitorii se dau pentru: culturi în teren arabil, in pentru fibră, cânepă pentru fibră, tutun, hamei, sfeclă de zahăr, creşterea de ovine/caprine, producţie de lapte la bovine şi creştere de bovine de carne.

One Thought to “Subvenţiile pe care fermierii le pot cere în acest an”

  1. Anonim

    Cum se fac bani pe net! Lumea se schimba, iar cei care vor castiga vor fi numai cei care se adapteaza la noile realitati! Acum e timpul sa citesti si tu un curs gratuit care te invata repede cum se fac bani pe net! Primesti online cateva lectii detaliate si care te invata pas cu pas cum se fac bani pe net. Pentru a obtine cursul, trimite un mesaj la adresa de email: porumbviorel63@yahoo.com

Leave a Comment