Inspectorii APIA au început verificările în teren. Controale au loc și în Sălaj

Inspectorii APIA și cei ai instituțiilor de specialitate delegate au început controlul la fața locului pentru cererile care fac parte din eșantionul de control aferent campaniei din acest an. Verificările sunt efectuate și în cazul cererilor depuse la nivelul județului Sălaj.

Eșantionul de control extras din baza de date APIA, aferent schemelor de plată pe suprafață, măsurilor de dezvoltare rurală, schemelor de ajutor din sectorul zootehnic și ecocondiționalitate din cererea unică de plată, conține un număr total de 56.177 dosare unice pentru care vor fi realizate verificări din perspectiva respectării normelor de ecocondiţionalitate, a cerințelor minime și specifice aferente schemelor de plată în sectorul vegetal şi în sectorul zootehnic. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură are obligația ca până la data de 14 octombrie 2022 să efectueze controlul la fața locului pentru cererile unice de plată eșantionate în acest scop, iar controlul aferent unor obligații/cerințe specifice se va efectua, după caz, în iarna sau primăvara anului următor.

 

One Thought to “Inspectorii APIA au început verificările în teren. Controale au loc și în Sălaj”

  1. […] Inspectorii APIA și cei ai instituțiilor de specialitate delegate au început controlul la fața locului pentru cererile care fac parte din eșantionul de control aferent campaniei din acest an. Verificările sunt efectuate și în cazul cererilor depuse la nivelul județului Sălaj. Eșantionul de control extras din baza de date APIA, aferent schemelor de plată pe suprafață, măsurilor de dezvoltare rurală, schemelor de ajutor din sectorul zootehnic și ecocondiționalitate din cererea unică de plată, conține un număr total de 56.177 dosare unice pentru care vor fi realizate verificări din perspectiva respectării… Citeste mai mult […]

Leave a Comment