Concert aniversar, Corul „Gloria Dei” împlineşte 25 de ani

La împlinirea a 25 de ani de la înfiinţare, Corul „Gloria Dei” Zalău organizează duminică, 15 februarie, un concert aniversar 1990-2015. Spectacolul va avea loc în sala „Avram Iancu” a Primăriei municipiului Zalău, începând cu ora 15,30, iar la eveniment vor lua parte, invitaţi ai corului sărbătorit: Corul „Sfânta Familie” al Bisericii Greco Catolice Zalău – dirijor Grigore Grigoruţ, tenorul Sergiu Chirilă, Corul „Carmina Orientalis”- dirijor Florin Lupşe şi acompaniament – profesor Alexandru Chiroşca.
Corul mixt „Gloria Dei”, dirijat de profesoara Maria Porumb, a luat fiinţă în anul 1990, iar prezenţa lui s-a făcut simţită în întreg judeţul Sălaj, în ţară, dar şi peste hotare. Concertul aniversar, poate fi catalogat drept unul de o dublă însemnătate având în vedere faptul că, dirijorul Maria Porumb, alături de corişti, aniversează în 2015 şi 45 de ani de activitate corală. În cadrul evenimentului cultural realizat de „Gloria Dei” va avea loc şi o expoziţie foto documentară care se va desfăşura pe holul Primăriei Zalău, dar şi lansarea unui CD cu muzică sacră-pricesne. La concertul aniversar intrarea este liberă.

One Thought to “Concert aniversar, Corul „Gloria Dei” împlineşte 25 de ani”

  1. rodica

    Lucru pentru toti, simplu si repede! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: rodica98827@yahoo.com

Leave a Comment