Jurnaliştii sălăjeni s-au întrecut de Ziua Pompierilor

Inspectorarul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj a organizat şi în acest an cu ocazia Zilei Pompierilor Cupa „13 septembrie” pentru jurnaliştii sălăjeni. Evenimentul a avut loc joi după-amiaza, la sediul secţiei de pompieri din Jibou, jurnaliştii prezenţi întrecându-se la tenis de masă şi minifotbal.

Gazde primitoare şi în acest an, pompierii au dat din nou dovadă de fair-play, dându-le posibilitatea jurnaliştilor să câştige partida de minifotbal, unde echipa presei a fost alcătuită atât din băieţi, cât şi din fete. Sebastian Olaru a fost coordonatorul din echipa jurnaliştilor, ajutat la mijlocul terenul de Ionuţ Ianchiş, în timp ce Corina Gliguţă a fost „vârful de lance”, înscriind nu mai puţin de trei goluri în poarta pompierilor.
Întrecerea de tenis de masă a fost extrem de disputată, iar locul întâi i-a revenit, pentru a doua oară consecutiv, jurnalistului de la Sportul Sălăjean, Ciprian Riza, care l-a învins în finală chiar pe colegul său, Ionuţ Costinaş. Pe poziţia a treia s-a clasat Artur Szekely, de la Graiul Sălajului, care l-a învins în finala mică pe Marius Morar, de la Magazin Sălăjean. Acesta din urmă a primit o diplomă pentru „cel mai spectaculos meci” făcut în semifinală împotriva lui Ionuţ Costinaş. Cele două reprezentante de la Sălăjeanul TV, Cristina Puie şi Anca Olăhuţ, au primit diplomă de fair-play.
Diplomele şi cupa au fost înmânate la final de inspectorul şef, Sorin Mureşan.

Leave a Comment