Ruptură (i)remediabilă în executivul Primăriei Zalău

Raportul anual al primarului Radu Căpîlnașiu privind starea socială, economică și de mediu a municipiului Zalău a fost adus în atenția Consiliului Local la ședința ordinară de luni. Dezbaterile privind acest raport au scos la iveală ”ruptura” dintre primarul Căpîlnașiu și viceprimarul Daniela Coța. În calitate de consilier local, Daniela Coța l-a întrebat pe primar de ce nu este specificat în raport dacă s-a finalizat investiția de la Centrul Social de Urgență, respectiv cea pentru parcarea de autobuze din cartierul Brădet. ”Parcarea pentru autobuze este trecută în raport ca nefiind realizată, dar avem foarte multe plângeri din partea cetățenilor din cauza mijloacelor de transport parcate în stradă după schimbul de terenuri”, a declarat Coța. De cealaltă parte, Radu Căpîlnașiu a precizat că lucrările la parcare vor fi finalizate luna aceasta dacă este permisă asfaltarea și că se abține de la alte comentarii.
În dialog a intrat și pedelistul Adrian Margin, care i-a întrebat pe cei doi de ce nu discută aceste aspecte în ședințele de Executiv. Atât Căpîlnașiu, cât și Coța au declarat că se abțin să comenteze. ”Dacă vă abțineți este și varianta demisiei. Nu trebuie să veniți în fața Consiliului cu probleme care trebuie discutate în Executiv”, a continuat Adrian Margin, după care discuția a luat sfârșit.

7 Thoughts to “Ruptură (i)remediabilă în executivul Primăriei Zalău”

  1. Anonim

    Cotoie vezi ca tot zice Daniela Fizesan peste tot de tine ca esti dusa cu pluta! Nu-i frumos!

  2. Anonim

    vai !vai! halal viceprimarita; mergeti pe strada Closca unde si-a acaparat 3 ari de teren unde isi are tipografia ziarului local cu tiraj echivalent al zilelor din an si televizia de 2 bani si unde ii veti constata adevarata fata si valoare;este un haos si o debandada de nedescris unde din cauza masinilor ei ,ai angajatilor si acolitilor ei , parcate la intimplare,pe trotuar,pe stinga si pe dreapta , pietonii, trecatorii,elevii circula pe carosabil.
    ALO!POLITIA LOCALA?

  3. Bietul Primar

    s-a pus cu „proasta-n gura”…

  4. somn de voie

    Aici cred ca are dreptate d-na viceprimar,schimbul de terenuri a fost o megaescrocherie, in curand se va deschide acolo un Pennymarket. Cu toate astea,parchetul doarme in izmene si raporteaza cazuri de coruptie nesemnificative.

  5. Vlad

    Ce e drept, doamna e curata ca lacrima.

  6. Anonim

    Este de-a dreptul imaculata ,intruchiparea cinstei si a dreptatii.

  7. Vlad

    Doamne, ce mutra!

Leave a Comment