Jucător de la CS Barcău Nuşfalău, dorit de un club din Belgia

CS Barcău Nuşfalău este aproape de a realiza unul dintre cele mai imporante transferuri din ultimii ani. După ce i-a transferat la FC Zalău pe Cătălin Anghel şi Corduţ Ardelean, clubul de pe malul Barcăului este la un pas de a pierde un alt jucător important, Boska Arnold, fotbalist dorit chiar de un club din prima ligă belgiană. Jucătorul originar din Şimleu Silvaniei s-a aflat săptămâna trecută în probe la Greminal Beerschot, echipă aflată pe penultimul loc în Liga Pro. „Boska s-a întors acasă duminică, iar acum urmează să analizăm oferta. Avem şi alte oferte pentru el şi vrem să le analizăm bine pe toate”, ne-a declarat antrenorul şi preşedintele clubului din Nuşfalău, Adrian Damian.

În cazul în care cele două cluburi vor ajunge la o înţelegere, Boska va putea semna doar în vară un contract de jucător profesionist cu echipa din Belgia, având în vedere că jucătorul va împlini 18 ani abia la finalul lunii mai.
La capitolul veniri, Nuşfalăul a reuşit să-i transfere, cu câteva zile înaintea desfăşurării Cupei AJF, pe Bogdan Ember, de la FC Zalău şi pe Nicolae Rad, de la Flacăra Halmăşd. Conducerea clubului din Nuşfalău poartă discuţii şi cu mijlocaşul Toth Karoly, jucător ce a evolua în trecut la Crişul Aleşd, Mirenul Sărmăşag şi FC Zalău.
În urmă cu aproape două săptămâni, echipa de juniori de la CS Barcău Nuşfalău, ce activează în campionatul judeţean, a susţinut un meci amical împotriva juniorilor republicani de la FC Zalău, partida încheindu-se la egalitate, 4 – 4.
La finele acestei săptămâni vor începe meciurile de verificare şi seniorii, având programat sâmbătă un joc amical împotriva echipei Partium Oradea.
Obiectivul propus de conducerea clubului pentru acest sezon atât la juniori, cât şi cu echipa de seniori este clasarea pe primul loc la finalul campionatului.

Leave a Comment