TenarisSilcotub susține, pentru al 7-lea an consecutiv, elevii care își doresc o carieră tehnică

Zalău, 20 decembrie 2022 – TenarisSilcotub oferă în anul școlar 2022/2023, 225 de burse elevilor din șase licee tehnice partenere din România.

Bursa Roberto Roca pentru liceeni are scopul de a recompensa eforturile elevilor de-a lungul unui an școlar. Cei 225 de beneficiari ai programului studiază la licee tehnice din comunitățile în care compania își desfășoară activitatea, respectiv Sălaj, Călărași și Câmpina.

Bursa Roberto Rocca pentru liceeni este unul dintre programele pe care compania le desfășoară în colaborare cu instituțiile de învățământ partenere. Obiectivul nostru este să susținem elevii care studiază discipline tehnice și sperăm să folosească bursa primită pentru a se dezvolta atât profesional, cât și personal’’, a declarat Codruța Hodrea, Manager Relația cu Comunitatea.

”Este al doilea an în care mă bucur de bursa Roberto Rocca și majoritatea resurselor primite le-am folosit în achiziționarea de cărți. Anul acesta voi continua în aceeași direcție, cu scopul pregătirii pentru examenul de bacalaureat și admitere.”

Andrea Milana Cîmpeanu –  elev, Zalău

Cadrele didactice din cadrul instituțiilor de învățământ tehnic partenere apreciază relevanța programului de burse în rândul beneficiarilor:

“Impactul acestui program în cadrul liceului nostru este unul pozitiv. Elevii s-au mobilizat, fiind motivați de această oportunitate de a le fi recunoscute rezultatele și de a fi susținuți în dezvoltarea lor”, a spus Liliana Cîmpan, director la unul dintre liceele partenere.

TenarisSilcotub susține învățământul tehnic prin proiecte direcționate către elevi, profesori, infrastructură și cunoștințe tehnice.

 

 

 

One Thought to “TenarisSilcotub susține, pentru al 7-lea an consecutiv, elevii care își doresc o carieră tehnică”

  1. […] Zalău, 20 decembrie 2022 – TenarisSilcotub oferă în anul școlar 2022/2023, 225 de burse elevilor din șase licee tehnice partenere din România. Bursa Roberto Roca pentru liceeni are scopul de a recompensa eforturile elevilor de-a lungul unui an școlar. Cei 225 de beneficiari ai programului studiază la licee tehnice din comunitățile în care compania își desfășoară activitatea, respectiv Sălaj, Călărași și Câmpina. „Bursa Roberto Rocca pentru liceeni este unul dintre programele pe care compania le desfășoară în colaborare cu instituțiile de învățământ partenere. Obiectivul nostru este să susținem elevii care… Citeste mai mult […]

Leave a Comment