Tribut Metallica la Zalău

Prima formație tribut Metallica din România, Masterpiece, concertează luna viitoare la Zalău, potrivit unui anunț oficial al trupei. Concertul este programat pentru data de 25 noiembrie la Rock’n Roll Center Zalău.
„După mai mult de zece ani petrecuți în formula de cinci membri, cu apariții pe cele mai importante scene din România, trupa Masterpiece se regrupează și continuă în forță ca și cvartet, vocea principală fiind preluată de chitaristul Szabi Vincze. Azi, Masterpiece este în continuă urcare, promițând fanilor trupei Metallica spectacole de înalt nivel profesional”, este o parte din mesajul formației.

Sursa foto: Facebook Masterpiece

One Thought to “Tribut Metallica la Zalău”

  1. […] Prima formație tribut Metallica din România, Masterpiece, concertează luna viitoare la Zalău, potrivit unui anunț oficial al trupei. Concertul este programat pentru data de 25 noiembrie la Rock’n Roll Center Zalău. „După mai mult de zece ani petrecuți în formula de cinci membri, cu apariții pe cele mai importante scene din România, trupa Masterpiece se regrupează și continuă în forță ca și cvartet, vocea principală fiind preluată de chitaristul Szabi Vincze. Azi, Masterpiece este în continuă urcare, promițând fanilor trupei Metallica spectacole de înalt nivel profesional”,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment