Citadin continuă lucrările de modernizare în municipiu

Primăria Zalău continuă lucrările de modernizare a trotuarelor și spațiilor verzi din centrul municipiului, de această dată trotuarul din fața complexului Silvania intrând sub utilajele lucrătorilor de la SC Citadin, societate subordonată municipalității. Lucrările vor continua pe toată suprafața aferentă stației de autobuz din fața complexului, dar și pe spațiul din fața magazinului de îmbrăcăminte, al cărui trotuar era spart și crăpat de peste zece ani. Modernizarea trotuarului va continua pe bulevard, până în dreptul platoului de marmură, fiind aduse și pe aceste suprafețe elemente noi de mobilier urban, în special coșuri de gunoi stradal.

Totodată, stația de autobuz din Piața Iuliu Maniu urmează să fie înlocuită, vechea construcție fiind deja dezafectată. În zilele următoare, o nouă stație de autobuz va face parte din mobilierul urban din zonă.

În timp ce zona centrală a municipiului capătă, cu fiecare zi, un aspect nou și modern, nici cartierele nu sunt lăsate deoparte. Astfel, după ce toate străzile și aleile din cartierul Brădet au fost asfaltate, a venit rândul străzilor Constantin Dobrogeanu Gherea și Oborului, străzi peste care se toarnă, în aceste zile, covor asfaltic.

Leave a Comment